ASKON Rize Şubesi Başkanı Karakoyun, MHP’den Rize Milletvekili Aday Adayı oldu

ASKON Rize Şubesi Başkanı Karakoyun, MHP’den Rize Milletvekili Aday Adayı oldu
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Rize Şubesi Başkanı Recep Ali Karakoyun, MHP’den Rize Milletvekili Aday Adayı oldu.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Rize Şubesi Başkanı Recep Ali Karakoyun, 28. Dönem Milletvekili Genel seçimleri dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den Rize Milletvekili Aday Adayı oldu.

Karakoyunlu, aday adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Çocukluğumdan beri ticari hayatımla, hizmet ettiğim memleketim Rize için, bugünden sonra siyasi hayatta da hizmet etme kararı aldım. Milliyetçi duruşumdan hayatımın hiçbir evresinden taviz vermedim. Bu düstur ile yolunu kendime yol edindiğim, kıymetli Başbuğum Rahmetli Alparslan Türkeş’in yolunda, Türkmen Beyim Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliği ile ülkeme amasız, fakatsız hizmet eden, partim Milliyetçi Hareket Partisinden Rize milletvekili aday adaylığı için genel merkezimize başvurumu yapmış bulunmaktayım. Önce milletim, sonra memleketim için hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
6 Yorum