ASKON Rize Şubesi İftarda Bir Araya Geldi

ASKON Rize Şubesi İftarda Bir Araya Geldi
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Rize Şubesi iftar yemeğinde bir araya geldi.

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Rize Şube Başkanı Recep Ali Karakoyun'un ev sahipliğinde ASKON Rize Şubesinin bulunduğu Derepazarı ilçesindeki Keşfet Anadolu Mutfağı’nda düzenlenen iftar yemeğine, ASKON Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Karadeniz Bölge Başkanı Hakan Mete, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim ve İl Başkan Yardımcıları ile ASKON üyeleri katıldı. İl Başkanı Alim, yemek sonrası ASKON üyeleriyle bir araya geldi.

Organizasyon dolayısıyla ASKON Rize Şubesine teşekkürlerini ileten İl Başkanı Alim, rahmet, bereket ve maneviyatla dolu bir Ramazan ayının daha son günlerine gelindiğini belirterek, “Bizleri bin aydan daha hayırlı olarak müjdelenen ilahi esintilerle dolu bu mukaddes geceye, Kadir gecesine ulaştıran Cenabı Hakk’a sonsuz hamdü senalar olsun. İslam’ın rehberi yüce kitabımız Kuran-ı Kerim’in indirildiği bin aydan daha hayırlı bu gecenin muhteviyatından, maneviyatından hepimizin nasiplenmesini temenni ederim. Rabbim tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız ibadetleri kabul buyursun. Ramazan birliktir, beraberliktir, paylaşmaktır, dayanışmadır. Bu vesile ile bizleri sofralarına davet eden ASKON Rize Şube Başkanlığına teşekkür ediyor, başta hemşehrilerimizin olmak üzere milletimizin ve tüm İslam Aleminin mübarek Kadir Gecesini en kalbi duygularımla tebrik eder, Cenab-ı Hakk’tan hayırlara vesile olmasını niyaz ederim” dedi.

Rize Şube Başkanı Karakoyun ise iftara katılan tüm konuklara teşekkür ederek, Ramazan Ayı’nın bereketli ve huzur içerisinde sona ermesini temenni etti.

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olarak bilinen Ramazan Ayı’nın son günlerine gelmiş olduğumuzu belirten Karakoyun, tüm vatandaşların Ramazan Ayını kutladığını ifade ederek, bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesinin içerisinde yer aldığı bu mübarek ayın tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini dileyerek tüm İslam Aleminin Kadir Gecesini tebrik etti.

anadolu-aslanlari-is-adamlari-dernegi-rize-subesi-iftar-yemeginde-bir-araya-geldi-11.jpganadolu-aslanlari-is-adamlari-dernegi-rize-subesi-iftar-yemeginde-bir-araya-geldi-12.jpganadolu-aslanlari-is-adamlari-dernegi-rize-subesi-iftar-yemeginde-bir-araya-geldi-1-001.jpganadolu-aslanlari-is-adamlari-dernegi-rize-subesi-iftar-yemeginde-bir-araya-geldi-10-001.jpg

anadolu-aslanlari-is-adamlari-dernegi-rize-subesi-iftar-yemeginde-bir-araya-geldi-15.jpganadolu-aslanlari-is-adamlari-dernegi-rize-subesi-iftar-yemeginde-bir-araya-geldi-14.jpganadolu-aslanlari-is-adamlari-dernegi-rize-subesi-iftar-yemeginde-bir-araya-geldi-13.jpganadolu-aslanlari-is-adamlari-dernegi-rize-subesi-iftar-yemeginde-bir-araya-geldi-9.jpganadolu-aslanlari-is-adamlari-dernegi-rize-subesi-iftar-yemeginde-bir-araya-geldi-8.jpganadolu-aslanlari-is-adamlari-dernegi-rize-subesi-iftar-yemeginde-bir-araya-geldi-7.jpganadolu-aslanlari-is-adamlari-dernegi-rize-subesi-iftar-yemeginde-bir-araya-geldi-6.jpganadolu-aslanlari-is-adamlari-dernegi-rize-subesi-iftar-yemeginde-bir-araya-geldi-5.jpganadolu-aslanlari-is-adamlari-dernegi-rize-subesi-iftar-yemeginde-bir-araya-geldi-4.jpganadolu-aslanlari-is-adamlari-dernegi-rize-subesi-iftar-yemeginde-bir-araya-geldi-2.jpganadolu-aslanlari-is-adamlari-dernegi-rize-subesi-iftar-yemeginde-bir-araya-geldi-3.jpg