ASKON Rize Şubesi ile Şekerbank Arasında Kredi Protokolü İmzalandı

ASKON Rize Şubesi ile Şekerbank Arasında Kredi Protokolü İmzalandı
ASKON Rize Şubesi ile Şekerbank Rize Şubesi arasında kredi protokolü imzalandı.

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Rize Şubesi ile Şekerbank Rize Şubesi arasında ASKON üyelerinin avantajlı kredi kullanımına ait bir protokol imzalandı.

ASKON Rize Şubesinde Şube Başkanı Recep Ali Karakoyun, Sektörler Başkanı Volkan Baş, Gıda ve Hizmet Sektörü Başkanı Mehmet Fatih Sarımehmet ile Şekerbank Rize Şubesi Müdürü Süleyman Yurduseven’in katılımıyla tören düzenlendi.

Törende, Sektörler Başkanı Baş ve Şekerbank Rize Şubesi Müdürü Yurduseven tarafından protokol imzalandı.

İmza töreninin ardından Baş yaptığı açıklamada, üyelerin kredilere rahat ve kolay ulaşmaları ve uygun koşullarda kredi kullanmaları için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirterek, üyelerin 48 aya varan vade seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılayabileceklerini kaydetti.

İsteyen üyelerin 3 ay erteleme imkanına sahip olacağını kaydeden Baş, “Protokol ile üyelerimize 3 ay erteleme imkanı da sunulmuş olup, 0-24 ay arası TTK %0,79 aylık, 25-36 ay arası TTK %0,89 aylık ve 27-48 ay arası TTK %0,99 aylık kredi seçenekleri sunulacaktır. Üyelerimize kolaylık ve finansal destek sağladığı için Şekerbank Rize Şubesi Müdürümüz Süleyman Yurduseven’e teşekkür ederiz.” Diye konuştu.

Yurduseven ise ASKON Rize Şubesi ile güzel bir protokol yaptıklarını kaydederek, “Şekerbank olarak ASKON üye işyerlerine kredi konusunda elimizden gelen yardımı yapacağız” dedi.

askon-rize-subesi-sektorler-baskani-sayin-volkan-bas-ve-rize-sekerbank-subesi-arasinda,-kredi-protokolu-imzalandi-(1).jpgaskon-rize-subesi-sektorler-baskani-sayin-volkan-bas-ve-rize-sekerbank-subesi-arasinda,-kredi-protokolu-imzalandi-(2).jpg