ASKON Rize’den Kenya’ya Ticaret Köprüsü

ASKON Rize’den Kenya’ya Ticaret Köprüsü
ASKON Rize Şubesi, Kenya ile ticaret köprüsü kurarak çay ve ticari konularda iş birliği yapmak için harekete geçti.

Kenya Çay Borsası Başkanı Paul Mutegi beraberinde Kenya Devleti Çay Kurumu Teknical KTDA Başkanı Francis Miano, Tea Brokers East Africa Ceosu Denis George, KTDA Boara Member, John Mithamo, Türk İş insanı Celal Aydoğdu, Ceo Zübeyir Taşkın ve Türkiye Temsilcisi Ebru Kavalcı ile Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Rize Şubesini ziyaret ederek ticari temaslarda bulundular.

Misafirlerini Şube binasında konuk eden ASKON Rize Şube Başkanı Recep Ali Karakoyun, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, iki ülke arasındaki birçok ticari konuda görüş alışverişinde bulunduklarını ve çay ticaretinin geliştirilmesi için de çeşitli fikirler ele alındığını kaydetti.

Kenya’nın dünyanın en büyük çay üreticilerinden biri olduğunu belirten ASKON Rize Şube Başkanı Karakoyun, “Kenya ile birçok ticari temasta bulunacağız. Aynı zamanda çay üretimi konusunda bilgi paylaşımında bulunacağız. Önümüzdeki aylarda Kenya’ya düzenleyeceğimiz ticari gezimizle Kenya ve Rize arasında bir ticaret köprüsü kurma hedefimiz var. Ülkemize yapabileceğimiz en büyük hizmet üretip dünyaya satmaktır. ASKON Rize Şubesi tüm yapılanmalarını bu amaç kapsamında yapmaktadır” dedi.

askon-rize-subesi-kenya-ile-ticaret-koprusu-kurarak-cay-ve-ticari-konularda-is-birligi-yapmak-icin-harekete-gecti-3.jpg

askon-rize-subesi-kenya-ile-ticaret-koprusu-kurarak-cay-ve-ticari-konularda-is-birligi-yapmak-icin-harekete-gecti-2.jpg

askon-rize-subesi-kenya-ile-ticaret-koprusu-kurarak-cay-ve-ticari-konularda-is-birligi-yapmak-icin-harekete-gecti-1.jpg

askon-rize-subesi-kenya-ile-ticaret-koprusu-kurarak-cay-ve-ticari-konularda-is-birligi-yapmak-icin-harekete-gecti-4.jpg

askon-rize-subesi-kenya-ile-ticaret-koprusu-kurarak-cay-ve-ticari-konularda-is-birligi-yapmak-icin-harekete-gecti-6.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
7 Yorum