ASKON Rize'nin Adıyaman'a Çadır Kent Kurmak İçin Yardım Tırı Yola Çıktı

ASKON Rize'nin Adıyaman'a Çadır Kent Kurmak İçin Yardım Tırı Yola Çıktı
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Rize Şubesi, deprem bölgelerine 10 tır yardımın ardından 400 kişilik yatma kapasitesi çadır ve 60 kişilik çay ve yemek salonu olan çadır ile çeşitli ekipmanlardan oluşan yardım tırını Adıyaman’a gönderdi.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Rize Şubesi, “asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeye yaptığı yardımlarına hız kesmeden devam ediyor.

ASKON Rize Şubesi Başkanı Recep Ali Karakoyun ve yöneticileri, depremin ardından yardım tırlarıyla deprem bölgesine giderek hem yardım malzemelerini dağıttı hem de enkaz çalışmalarına destek verdi. Deprem bölgelerine 10 tır gıda ve giyim malzemesi gönderen ASKON Rize Şubesinin Adıyaman’ın Çelikhan ilçesine çadır kenti kurmak için 400 kişilik yatma kapasitesi çadırla 60 kişilik çay ve yemek salonu olan çadır ve çeşitli ekipmanlardan oluşan yardım tırı Çelikhan’a ulaşmak üzere yola çıktı.

Karakoyun, yaptığı açıklamada, “400 kişilik yatma kapasitesi, 60 kişilik çay ve yemek salonu olan çadır, 2 tuvalet 2 banyo her çadır için iç mekan sobaları, dış mekan için 15 adet dış mekan sobası, tüm çadırlar için solar enerjili aydınlatma üniteleri ve solar enerji telefon şarj üniteleri, 2 adet jenaratör ve 35 kişilik gönüllü ekibimizle beraber Adıyaman’ın Çelikhan ilçesine ASKON Rize Şubesi çadır kentini oluşturmak için yola çıkıyoruz. Bize katkıda buluna tüm Rize ASKON üyesi iş insanlarına ve Rizeli hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim bu aziz millete bir daha böyle bir acı bir daha yaşatmasın.” dedi.

askon-rize-adiyamana-cadir-kent-kuruyor.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum