Askon'dan Vali'ye Ziyaret

Askon'dan Vali'ye Ziyaret
ASKON Rize Şubesi Başkanı Mehmet Emin DİLSİZ ve Askon yönetim kurulu üyeleri nezaket ziyaretinde bulunarak, kendilerini makamında kabul eden Rize Valisi Seyfullah HACIMÜFTÜOĞLU ’na yeni görevlerinde başarılar diledi.

Dilsiz konuşmasında  Hemşehrimiz olan valimizden bölgemizin ve ülkemizin en büyük projelerinden biri olan Ovit tünelinin bir an önce başlanıp bitirilmesi için gayretli çalışmalar beklediklerini ifade etti.

Ovit tünelinin karadenizi GAP a İran ve Ortadoğuya bağlayacak en kısa yol olması dikkate alınırsa bu bölgeye yapılacak ihracatın nakliye ve zaman açısından son derece ekonomik olacağını belirtti. Bu projenin başlaması için maddi manevi katkılarını esirgemeyen  işadamımız, sayın Talip Kahraman bey’e de saygılarını ifade ederek  kendisine acil şifalar diledi.

ss.jpg

 Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu konuşmasında, Rize’ye  Erzurum’dan yola çıkarak Ovit’i inceleyerek geldiğini belirterek, Ovit projesinin bütün bölgeye hayat verecek bir atardamar olduğunu, tüm bölge halkının refahı için ortak bir bilinçle ellerinden gelen gayreti göstermeleri gerektiğini belirtti.

Konuşma daha sonra karşılıklı sohbet ortamında devam ederek iyi dileklerle  sona erdi