Aslanhan, Rize’de Konferans Verdi

Aslanhan, Rize’de Konferans Verdi
Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yazar Sıtkı Aslanhan, Rize’de konferans verdi.

Rize İmam Hatipliler Derneği (RİHDER) ve RTEÜ Medeniyet, İnsan ve Eğitim Topluluğu (MEDİNE)'nin düzenlediği Kişisel Gelişim Uzmanı Eğitimci Yazar Sıtkı Aslanhan’ın sunduğu "Bilinçli Aile ve İdeal Gençlik" konulu konferans İsmail Kahraman Kültür Merkez’inde gerçekleşti.

sitki-aslanhan-rize’de-konferans-verdi3.jpg

Konferansta bir konuşma yapan Rihder Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Furtuna, "Çocukların bizlere Allahın emaneti olduğunu ve onlara bırakacağımız en değerli mirasın peygamberimizin diliyle İyi bir eğitim ve güzel ahlak" olduğunu ifade etti.

Furtuna; Rihder'in yıllarca idealist ve inançlı bir nesil yetiştirme gayreti içerisinde olduğunu ve şu anda da İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen 150 bin TL tutarında bir proje yürüttüklerini ifade etti.

Ardından sahneye çıkan Kişisel Gelişim Uzamanı ve Yazar Sıtkı Aslanhan çocukların eğitimi ve başarılı bireyler yetiştirilmesi hususunda ailelere düşen sorumlulukların neler olduğunu sohbet tadında anlattı.

Aslanhan, "Ben, Rize'ye sizin için gelmedim, sizler umurumda değilsiniz, ben gelecek nesil adına endişeleniyorum. Gençlerimizin geleceği adına neler yapabiliriz. Projeleri devamlı takip eden bir kardeşiniz olarak Rihder'in projesini duyunca gelecek adına yeniden umutlandım. İdealist ve inançlı bir nesil yetiştirmek için bu projenin bütün Türkiye'ye yayılması gerekiyor. Böyle bir projenin Rize'ye kazandırılmasında öncülük yapan Furtuna kardeşime teşekkür ediyorum" dedi.

sitki-aslanhan-rize’de-konferans-verdi4.jpg

Programın ardından Furtuna "güzel bir geceyi kendilerine yaşattığı için Sıtkı Aslanhan'a teşekkür etti.

Prodes proje ekibi adına Rihder Bayan komisyonu Başkanı Emine Kayhan'ın çiçek takdimiyle program sona erdi.

sitki-aslanhan-rize’de-konferans-verdi5.jpg

sitki-aslanhan-rize’de-konferans-verdi7.jpg

sitki-aslanhan-rize’de-konferans-verdi6.jpg

sitki-aslanhan-rize’de-konferans-verdi8.jpg

sitki-aslanhan-rize’de-konferans-verdi9.jpg