AssisTT Rize'den Fırtına'lı Bir Gün

AssisTT Rize'den Fırtına'lı Bir Gün
Türk Telekom Grup Şirketi ve çağrı merkezi sektörünün liderlerinden AssisTT’in Rize çalışanları Fırtına Vadisi’nde bir araya geldi.

AssisTT’in Rize çalışanları yoğun mesailerinin ardından hafta sonu Fırtına Vadisi’nde düzenlenen etkinlikle stres attı, gönüllerince doyasıya eğlendi.

Türkiye genelinde 18 ilde 21 çağrı merkezine sahip contact center şirketi AssisTT, Rizeli çalışanlarına özel bir etkinlik organize etti. TTNET müşterilerine hizmet veren Rizeli çalışanlar hafta sonu Fırtına Vadisi’nin eşsiz coğrafyasında yer alan Osmanlı Restaurant’ta bir araya gelerek keyifli bir gün geçirdi.

assistt’in-rize-calisanlari-firtina-vadisi’nde-bir-araya-geldi-1.jpg

Yaklaşık 140 AssisTT çalışanına konuşma yapan yeni operasyon direktörleri Esra Buluşan ve Ebru Demir, çalışanların enerjisinden duydukları heyecanı dile getirdi. Restaurantta yapılan mangal sonrası çalışanlar arasında bilgi yarışması düzenlendi. Şirket hakkında sorulan sorulduğu yarışmada doğru cevabı bilen takımlar hediye çekine hak kazandı. Yapılan dart yarışması sonrasında ise Karadeniz müzikleri eşliğinde dans ve horon edildi.

assistt’in-rize-calisanlari-firtina-vadisi’nde-bir-araya-geldi-4.jpg

assistt’in-rize-calisanlari-firtina-vadisi’nde-bir-araya-geldi-2.jpg

assistt’in-rize-calisanlari-firtina-vadisi’nde-bir-araya-geldi-3.jpg