Astsubay Çınar’ın Hayati Tehlikesi Sürüyor

Astsubay Çınar’ın Hayati Tehlikesi Sürüyor
Rize’de boğulma tehlikesi geçirdiğinden Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi Komutanlığı’na (GATA)’ya sevk edilen Astsubay Hüseyin Çınar’ın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Rize’de önceki akşam saatlerinde serinlemek için tek başına Merkez Alipaşa Mahallesi Balıkçılar Mevkiinde denize giren ve yaklaşık 1 saat su altında oksijensiz kalarak boğulma tehlikesi yaşayan Astsubay Hüseyin Çınar’ın sara krizi geçirdiğinden yardım talebinde bulunamadığı iddia edildi.

Görgü tanıklarının verdiği bilgilere göre, Astsubay Çınar’ın denize girdiği bölgede kalabalık vatandaş topluluğu bulunduğu ve hiç kimsenin yardım çağrısı duymadığı ifade edilerek, genç astsubayın sara krizi geçirmiş olabileceğinden boğulma tehlikesi yaşadığı ifade edildi.

Görgü tanıkları, Astsubay Çınar’ın su üzerinde yüzükoyun bir şekilde yattığını fark ettiklerinde öncelikle oyun oynadığını düşündüklerini ancak hareketsiz durduğundan yardım için astsubayın bulunduğu alana giderek astsubayı denizden çıkardıklarını ve sağlık ekiplerine haber verdiklerini ifade etti.

Öte yandan Rize Devlet Hastanesine kaldırılan ve ilk tedavisinin ardından RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Astsubay Çınar, Rize İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan ambulansla Trabzon’a ardından da Ankara’dan gelen ambulans uçakla birlikte Ankara’daki Gülhane Askeri Tıp Akademisi Komutanlığı’na (GATA)’ya sevk edildi. Burada tedavisine devam edilen Çınar’ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Aslen Uşak ili Eşme ilçesinden olan ve Rize’de görev yapan Astsubay Çınar’ın evli ve 1 yaşında bir kız çocuğu babası olduğu öğrenildi.

huseyin-cinar-rize.jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Rize'de Boğulan Genç Astsubay Hüseyin Çınar Hayatını Kaybetti

Astsubay Çınar Ambulans Uçakla GATA’ya Sevk Ediliyor

Rize’de Boğulma Tehlikesi Atlatan Astsubay Yaşam Mücadelesi Veriyor