Atalay, Rize’de Yüzük Taktı

Atalay, Rize’de Yüzük Taktı
Basın İlan Kurumu Eski Genel Müdürü Mehmet Atalay, gazeteci Muhammed Delal’in kızının nişan yüzüklerini takarak yüzüklerin kurdelasını kesti.

Rize’nin renkli gazetecilerinden Muhammed Delal’in kızı Yasemin Delal, İstanbul’da görevli polis memuru Mustafa Özgür ile evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlandı. Genç çiftin nişan törenine Basın İlan Kurumu (BİK) Eski Genel Müdürü Mehmet Atalay ile Rize İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı da katılarak çiftin mutluluklarını paylaştı.

gazeteci-muhammed-delal’in-kizi-yasemin-delal-ile-mustafa-ozgurun-nisan-toreni-(2).jpg

Rizeli Gazeteci Muhammed Delal ile Feride Delal’in kızı Yasemin Delal, Manisa’nın köklü ailelerinden Asiye ile Ali Rıza Özgür’ün polis memuru oğlu Mustafa Özgür’ün nişan yüzüklerini takarak, yüzüklerin kurdelasını kesen Mehmet Atalay, çifti tebrik ederek nişan döneminde kendilerine mutluluklar diledi. Ailesiyle beraber törene katılan İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı da çifti tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

gazeteci-muhammed-delal’in-kizi-yasemin-delal-ile-mustafa-ozgurun-nisan-toreni-(6).jpg

Sedef Pastanesi’nde evlilik yolunda ilk adımını atarak nişanlanan genç çifti bu mutlu günlerinde;  Kocaeli İli 2. Bölge İdare Hakimi Turgut Delal, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Öksüz, Delal’in basın camiasından dostları ile her iki ailenin yakınları yalnız bırakmadı.

Törende kesilen nişan pastası davetlilere ikram edildi. Çiftin aileleri davetlerini kırmayıp nişana katılan misafirlere teşekkür etti. Çiftin düğününü ise Ekim veya Kasım ayı içerisinde yapmayı planladıkları belirtildi.

gazeteci-muhammed-delal’in-kizi-yasemin-delal-ile-mustafa-ozgurun-nisan-toreni-(3).jpggazeteci-muhammed-delal’in-kizi-yasemin-delal-ile-mustafa-ozgurun-nisan-toreni-(4).jpggazeteci-muhammed-delal’in-kizi-yasemin-delal-ile-mustafa-ozgurun-nisan-toreni-(7).jpggazeteci-muhammed-delal’in-kizi-yasemin-delal-ile-mustafa-ozgurun-nisan-toreni-(5).jpg