Atatürk Havalimanı'ndaki saldırıda ölenlerin sayısı 31'e yükseldi

Atatürk Havalimanı'ndaki saldırıda ölenlerin sayısı 31'e yükseldi
Atatürk Havalimanı'nda yaşanan bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 31'e, yaralıların sayısı ise 147'ye yükseldi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Atatürk Havalimanı'nda yaşanan bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 31'e, yaralıların sayısının ise 147'ye yükseldiğini açıkladı.

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde akşam saatlerinde terör saldırısı meydana geldi. Adalet Bakanı Bozdağ, kendisine ulaşan son rakamlara göre 31 kişinin hayatını kaybettiği, 147 kişinin de yaralandığını söyledi.
Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısında yaralananların isim ve hastane bilgilerine SABİM'in "184" numaralı hattından ulaşılabileceği bildirildi.
Olay yerine sevk edilen 49 ambulans ve 5 UMKE ekibi aracılığı ile taşınan yaralılar, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile bölgedeki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.