Atılgan Ailesinin Mutlu Günü

Atılgan Ailesinin Mutlu Günü
Rize iş dünyasının sevilen ve sayılan isimlerinden iş adamı Atılgan Otomotiv Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Atılgan’ın oğlu Yunus Emre Atılgan, nişanlısı Zeynep Arıcı ile dünyaevine girdi.

Atılgan Otomotiv Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Atılgan ile Eşi Şengül Atılgan’ın oğlu Yunus Emre Atılgan, Hanife ile Abdullah Arıcı’nın kızı ve nişanlısı Zeynep Arıcı ile hayatını birleştirdi.

İyidere Babillon Otel’de dün akşam düzenlenen nikah ve düğün törenine; Atılgan ve Arıcı ailesinin yakınları ve dostlarının yanı sıra Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Belediye Başkan Vekili Sultan Yılmaz, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, RTEÜ Eski Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz, Ak Parti Rize İl Başkan Vekili Osman Karavin, ilçe ve belde belediye başkanları, Atılgan Otomotiv Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Atılgan, Ford Otosan ve Renault Otomotiv yöneticileri, iş adamları, stk temsilcileri, siyasiler ve çok sayıda davetli katıldı.

yunus-emre-atilgan-zeynep-arici-dugun-toreni-(2).jpg

Rize Belediyesi Evlendirme Memuru Uğur Erol tarafından kıyılan nikahta çiftin nikah şahitliklerini Hasan Karal, Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Hüseyin Atılgan ve İbrahim Topuzoğlu yaparken, Aile Cüzdanını genç çifte vermeden önce Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal yaptığı konuşmada, genç çifti tebrik ederek mutluluklar diledi.

yunus-emre-atilgan-zeynep-arici-dugun-toreni-(5).jpg

Rize’nin iki güzide ailesinin evlatlarının mutluluğuna şahit olmak, onların ve ailelerinin mutluluğunu paylaşmak için düzenlenen törende bir araya geldiklerini ifade eden Karal, kıyılan nikahın özelde Atılgan ve Arıcı ailelerine, genelde ise Rizemize ve ülkemize hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, “Rizemizin iki güzide ailesinden olan Atılgan ve Arıcı ailelerinin bu mutlu gecelerinde, bu güzel anlarında onlarla beraber bu güzellikleri, bu güzel hatırayı paylaşmak bizler için de ayrıca mutluluk kaynağı olmuştur. Her iki ailemize de bu güzel birlikteliği, bu güzel hısım akrabalığı oluşturdukları için teşekkür ediyorum. Atılgan Ailesi bizlerin çok yakın dostlarımız, Rizemizin marka değeri, Rizemizin ahlaklı ticari faaliyetlerine öncülük etmiş bir kurum bir kuruluştur. Bu yönüyle başta Atılgan Grubu Başkanı Değerli Hüseyin Atılgan Abimiz olmak üzere kardeşlerine ve özellikle ilimize ayrı güzellikleri paylaşan Ali Atılgan Abimize çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

yunus-emre-atilgan-zeynep-arici-dugun-toreni-(11).jpg

Karal, genç çifti tebrik ederek “Bu evlilikler sürdüğü müddetçe güzelliklerin paylaşılması temennisiyle hayatlarını birleştiren bu iki kardeşimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Birbirlerinin ayaklarına bastımılar bilmiyorum ama inşallah hayatları boyunca birbirlerinin damarlarına basmadan huzur içinde bir hayat sürmelerini Yüce Allah’tan temenni ediyorum” diye konuşarak, Aile Cüzdanını gelin ve damata ortak bir şekilde verdi.

yunus-emre-atilgan-zeynep-arici-dugun-toreni-(13).jpg

Damat Yunus Emre Atılgan’ın amcası Atılgan Otomotiv Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Atılgan ise yaptığı selamlama ve teşekkür konuşmasında, düğüne iştirak eden tüm herkese teşekkür ederek, “İnsanların yaşam boyu çok önemli noktalarından bir tanesi evliliktir. Çok mükemmel bir müessedir. İki aile içinde hayırlı ve huzurlu bir birliktelik, hayırlı evlatlar yetiştirmelerini temenni ediyorum. Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayıp, mutluluğumuzu bizlerle paylaşıp , sevincimize ortak olan Rize Milletvekilimiz Sayın Hasan Karal başta olmak üzere Ticaret Odası Başkanımız,  Ford Otosan ve Renault Otomotiv yöneticileri, tüm dost, akraba, yakınlarımızla düğünümüze katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

huseyin-atilgan.jpgyunus-emre-atilgan-zeynep-arici-dugun-toreni-(4).jpgyunus-emre-atilgan-zeynep-arici-dugun-toreni-(6).jpgyunus-emre-atilgan-zeynep-arici-dugun-toreni-(7).jpg

yunus-emre-atilgan-zeynep-arici-dugun-toreni-(8).jpgyunus-emre-atilgan-zeynep-arici-dugun-toreni-(9).jpghasan-karal-025.jpgyunus-emre-atilgan-zeynep-arici-dugun-toreni-(12).jpg

yunus-emre-atilgan-zeynep-arici-dugun-toreni-(14).jpgyunus-emre-atilgan-zeynep-arici-dugun-toreni-(15).jpg

yunus-emre-atilgan-zeynep-arici-dugun-toreni-(1).jpg

erkan-yenigun.jpg