Atmaca, Ankara'da Yeni Sezona Merhaba Diyor

Atmaca, Ankara'da Yeni Sezona Merhaba Diyor
Rizespor, Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 1. hafta müsabakasında bu akşam Ankara’da Geneçlerbirliği ile karşılaşacak.

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 1. hafta karşılaşmaları bu akşam Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 22.00'de oynanacak olan Gençlerbirliği – Rizespor karşılaşması ile tamamlanacak.

Alper Ulusoy’un yöneteceği karşılaşmada Rizespor’un Gençlerbirliği maçına Itandje, Koray Altınay, Viera, Oboabona, Kıvanç Karakaş, Robin Yalçın, Sylvestre, Ahmet İlhan Özek, Chavelier, Deniz Kadah ve Kweuke muhtemel 11'iyle çıkması bekleniyor.

Karşılaşma öncesi Yeşil Mavili Kulüp Basın Sözcüsü Aykut Ferah yaptığı açıklamada iyi bir hazırlık döneminin ardından sezona girmeye hazır olduklarını belirtti.

Takım olarak iyi bir beraberlik sağladıklarını, yeni transferlerin uyumu ile çok farklı bir takım oluşturduklarını kaydeden Ferah, bu sezonun çok daha farklı olacağını ve başarılı bir takım izlettireceklerini kaydetti.

Ligin ilk maçlarının önemine de değinen Ferah, "İlk maçlarda alınan sonuçlar takımların motivasyonu açısından büyük önem taşıyor. Biz de bu açıdan dikkatli davranıyoruz. Gençlerbirliği maçını kazanarak lige 3 puanla başlamak istiyoruz. Alacağımız galibiyet moral motivasyonumuzu artıracaktır" dedi.