Atmaca Gençler'e Hazırlanıyor

Atmaca Gençler'e Hazırlanıyor
Spor Toto Süper Lig’in yeni takımı Ç.Rizespor, ligin ilk hatasında sahasında karşılaşacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başladı.

Rize Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Rıza Çalımbay nezaretinde çalışmalara başlayan Ç. Rizespor’da yapılan antrenmana milli takımlarda bulunan Sezer, Tevfik, Oğuzhan, Depetris, Ali Adnan ve Viera katılmadı. Düz koşu ve kondisyon ağırlıklı yapılan antrenmanda Hurşut takımdan ayrı çalıştı.

Süper Lig'e yeni yükselen bir ekip olduklarını belirten Ç.Rizesporlu oyuncu Eren Albayrak “Lige iyi başlangıç yapmak istiyoruz. Bu hafta lig başlayacak. Son hazırlık maçımızı Beşiktaş ile oynadık. Tüm eksikliklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Üç-dört hafta sonra tüm eksikliklerimizi gideririz. Ondan sonrada daha iyi bir şekilde lige devam ederiz. İlk maçımızı Gençlerbirliği ile oynayacağız İyi bir şekilde hazırlanıyoruz. İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Lige renk getireceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

eren-albayrak.jpg

Ligde ilk maçların çok önemli olduğuna söyleyen Eren, “Bu önemli maçta taraftarlarımızın bizi desteklemesini bekliyoruz. Bizim için taraftar çok önemli güç. Geçen yıl bize verdikleri desteğin artırılmasını diliyorum. Tüm maçlarımızda taraftarlarımızın oluşturacağı coşku ile ligde başarılı olmak istiyoruz. Takımda uyum sorunumuz yok. Yeni bir takımız ancak uyumu zamanla daha iyi olacağız” dedi.

rizespor-antrenmani.20130813125155.jpg