Atmaca Hazırlıkları Tamamladı Antalya'ya Uçtu

Atmaca Hazırlıkları Tamamladı Antalya'ya Uçtu
Ç. Rizespor Rize’de yaptığı son idmanla kendi tesislerindeki çalışmaları tamamlayarak Antalya’ya hareket etti.

Süper Toto Süper Lig takımlarından Ç.Rizespor küme düşme hattını ilgilendiren önemli karşılaşmada Antalyaspor ile karşılaşacak. ÇRizespor Rize’deki yaptığı son idmanla kendi tesislerindeki çalışmaları tamamlayarak Antalya’ya hareket etti.

Yeşil-mavililerin antrenmanında milli takımlarında bulunan Ali Adnan, Goodfrey ve Viera dışında eksik bulunmazken, Engin Baytar takımdan ayrı çalıştı. Teknik Direktör Uğur Tütüneker’in yönetiminde yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı.

ANTALYASPOR MAÇININ ÖNEMİ

Antrenman öncesi basın mensupların sorularını yanıtlayan tecrübeli teknik direktör Uğur Tütüneker, Antalya maçına galibiyet için çıkacaklarını belirterek bu maçtan en az bir puan beklediklerini söyledi. Bu sezon ki en önemli maçlarına çıkacaklarını vurgulayan Teknik Direktör Uğur Tütüneker “En önemli maçımız, rakibimiz için de öyle. Ciddi bir sınava çıkacağız. İyi konsantre olmamamız gerekiyor. Bunun için çalışıyoruz. Galatasaray maçında ki oyunumuza biraz daha katkı yapabilirsek puanlar alırız. Galatasaray maçında galipte gelebilirdik, kaybedebilirdik de berabere kaldık. Ama bu futbol her zaman her dakika dikkat gerekiyor. Biz bunu futbolcularımıza söylüyoruz. Oyuncularımızın da moralleri gayet iyi. Biz Antalya’dan puan ve puanlarla dönecek kapasitede bir takımız” diye konuştu.

rizespor-antrenman.20140306171826.jpg

SAKATLARIN DURUMU

Talihiz sakatlıklar yaşadıklarını da söyleyen Tütüneker, “Lua Lua aramıza döndü. Engin gelecek haftaya kalabilir. Henüz tam hazır değil. Lua Lua bu maçta kadroda yer alır. Ama Engin bu hafta yok. İnşallah Beşiktaş maçına hazır olacak. Tüm düşüncemiz Antalya takımı. Onları yenmek istiyoruz. Başka bir düşüncemiz yok. Rakibimiz zor bir takım. Çok kapanan bir takım değil daha çok ofansif oynayan bir takıma sahipler. En asgari bir puanla Antalya’dan döneceğiz” ifadelerini kullandı.

BURAK YILMAZ'A TRİBÜNDEN ATILAN YABANCI MADDE

Galatasaray maçında Burak Yılmaz’a yabancı madde atılması konusuna değinen Tütüneker “Futbolda bunların olamaması gerekir. Galatasaraylı oyuncu Chedjou’un taraftarımız önünde gol sevincini çok abartılı yaşadı. O olayda bunun ardından oldu. O sevinci rakip takım orta sahada yapabilirdi. Gole sevinmesini eleştirmiyorum. Sevinmek lazım. Ama bunu taraftara karşı gidip yapmaktansa az daha göbekte yapması uygun olurdu. Yabancı madde konusunda da olmaması gereken bir hareket. Maalesef her statta bunlar oluyor. Bu sevinçten dolayı taraftarımızda etkilenmiştir. Bu kötü olayı yaşadık” şeklinde konuştu.