Atmaca, Kartal Sınavında!

Atmaca, Kartal Sınavında!
Çaykur Rizespor bugün İstanbul`da mutlak 3 puan için zorlu Kartal maçına çıkacak...

Kartal deplasmanında galibiyet parolası ile giden yeşil-mavili ekibimiz son 3 haftadır sürdürdüğü yenilmezlik unvanını bu karşılaşmada da sürdürmek arzusunda. Zirveden kopmama adına galibiyet ile ayrılmak isteyen Rizespor zorlu deplasmandan alacağı 3 puan ile oynanacak olan haftanın maçlarının ardından zirveye yerleşebilecek.

Bank Asya liginde oynadığı 9 karşılaşmadan tek deplasman mağlubiyeti alan Yeşil mavili ekibimiz Kayseri Erciyes’e farklı skor ile 4-0 yenilmiş, şampiyonluk adayları Adana, Elazığ ve Bucaspor’u deplasmanlarda mağlup etmeyi başarmıştı. Deplasmanlarda başarılı olan Rizespor'un Kartal karşısında da galibiyet için oynayacak. Deplasman korkusu olmayan Rizespor son 3 haftada oynadığı futbol ile göz doldurmuştu.

Ligde oynanan 9 karşılaşmada kendi sahasında 1 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan atmacalar ilk haftada Antep Belediyesi ile berabere kalmış, Göztepe ye mağlup olmuş ve son olarak Konya maçında berabere kalmıştı. Ligde 17 puan ile 3. sırada bulunan ekibimiz ligde attığı 15 gole karşılık kendi kalesine 12 gol gördü.

Rizespor bugün oynanacak olan Kartal maçında İstanbul’da yaşayan Rizeli taraftarlarına güveniyor. 13:30’da başlayacak ve TRT ANADOLU'dan canlı yayınlanacak  mücadeleyi tecrübeli hakem FİFA kokartlı Tolga Özkalfa yönetecek. Çaykur Rizespor maça şu onbirle çıkması bekleniyor.

MUHTEMEL KADRO: Mehmet Ali, Mesut, Sezer, Osman, Engin, Zeqiri,Murat Hacıoğlu, Erkan, Mehmet Al, Bikoko, Jallow