Atmaca Tarzan'a Hazırlanıyor

Atmaca Tarzan'a Hazırlanıyor
Hafta sonu Rize'de takipçisi Manisaspor'u ağırlayacak olan Ç.Rizespor, zorlu maçın hazırlıklarına başladı.

Ç.Rizespor teknik direktörü Mustafa Denizli, futbolu futbol yapanın kestirilemeyen tarafları olduğunu söyledi. Ünlü Teknik Direktör kendisine yöneltilen hiç beraberlikleri bulunmadığı yönünde bir soruya cevap olarak, aldıkları galibiyetlerin şanssızlıklar sonucu alındığını ifade ederek “Bu yıl helali ile hak ettiğimiz tek mağlubiyet Samsunspor’dur. Habu da bize ders oldi” şeklinde espri yaptı.

PTT. Ligi’nde Karşıyaka’yı deplasmanda 1-0 mağlup ederek lider Kayseri Erciyesspor ile puanları eşitleyen Ç.Rizespor Süper Lig yolunda önemli bir avantaj elde etti. İki günlük aranın ardından toplanan Ç.Rizesporlu futbolcular bugün Rizespor Tesisleri’nde bir araya gelerek hafta sonu evlerinde oynayacakları Manisaspor maçının hazırlıklarına başladılar. Teknik Direktör Mustafa Denizli nezaretinde idmana çıkan futbolcuların morallerinin yüksek olduğu gözlendi.

rizespor-antrenmani-1.20130409132503.jpg

İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Denizli, Karşıyaka maçını tek cümle ile özetleyerek, “Başarısız performans, müthiş başarılı bir gol. Karşıyaka maçının özeti budur” dedi.

Geldikleri yeri korumaları gerektiğinin altını çizen Denizli, “Puanımızı ilk yarı ile eşitledik. İlk yarıda 17 maçta aldığımız puanı ikinci yarıda 12 maçta aldık. Kalan beş maçlık bölüm Rize’nin kaderini tayin edecek. Bunun üçü içeride ikisi dışarıda. Bizim için içerisi ve dışarısı arasında bir fark olmadığını yaşıyoruz. Şu anda Rizespor’un yakaladığı bir avantaj var. Bu sadece bir avantaj. Bu bir sonuç değil. Bunu devam ettirmek bizim hedefimiz. Bunu devam ettirmek mecburiyetindeyiz. Buraya kadar geldik bu avantajımızı çok zor yakaladık. 5 hafta evvel rakiplerimizin 6 puan gerisindeyken geldik onları yakaladık. Bu bizim hesapladığımız bir durumdu. Bunu yakaladık. Bu kadar zorluk ile geldiğin yerden bir geriye düşme söz konusu olmamalı ve olmayacak” diye konuştu.

Manisaspor’un ligde bulunduğu yeri koruyamadığını belirten tecrübeli teknik direktör, “Manisa bu ligin en az gol yiyen takımı. İyi bir takım savunması yapıyorlar. Bunları biliyoruz. Neticede onlar buraya geldikten sonra ne yapacaklarını bilemeyiz. Biz kendi işimizi biliriz. Kendi işimizde burada bu işi bitirmek. Arkadan gelmek Rizespor için avantajdır, başkaları için değil. Manisa geriden gelsin. Bu mücadelede yer değiştirdik. O önde olmanın avantajını kullanamadı. Biz kullanmak istiyoruz. Kullanacağız” şeklinde konuştu.

rizespor-antrenmani-2.20130409132517.jpg

Denizli, kendisine yöneltilen hiç beraberlikleri bulunmadığı yönünde bir soruya cevap olarak, aldıkları galibiyetlerin şanssızlıklar sonucu alındığını ifade ederek “Bu yıl helali ile hak ettiğimiz tek mağlubiyet Samsunspor’dur. Habu da bize ders oldi” şeklinde espri yaptı.

Denizli, 1461 Trabzon’un durumu ile ilgili kendisine sorulan bir soru üzerine, “Ülkemiz bilgi kirliliği içerisinde debeleşip duruyor. En sonunda bu kirlilik futbola da bulaştı. 1461 Trabzon bu senenin flaş ekiplerinden bir tanesi. Benim bildiğim kadarı ile federasyonun bu konularda almış olduğu bir karar var. O kararlarda bir değişiklik var mı bilmiyorum. Zaten beni ilgilendirmiyor. Tamamen idari konular. Son derece başarılı bir sezon geçiriyorlar, gerisi idari bir konu” dedi.