ATV Haber'de büyük skandal!

ATV Haber'de büyük skandal!
Erdoğan Aktaş'ın genel yayın yönetmenliğindeki atv haber merkezi'nde akıl almaz bir olay yaşandı.

İddialara göre; Erdoğan Aktaş'ın genel yayın yönetmenliğindeki atv haber merkezi'nde akıl almaz bir olay yaşandı.

Olay üzerine Serhat Albayrak, Erdoğan Aktaş'ı arayarak sert bir şekilde uyardı. Serhat Albayrak, genel yayın yönetmeni Erdoğan Aktaş'ı neden uyardı?...

1- ATV haber merkezi'nde s..im mescidini skandalı!..

Genel yayın yönetmeni Erdoğan Aktaş'la ikinci adam Uygar Eremektar'ı tartışılır hale getiren skandaldır. Erdoğan Aktaş'ın genel yayın yönetmenliğindeki atv haber merkezi'nde akıl almaz bir olay yaşandı. Haber montajcılarından biri, namaz kılmak için binadaki mescide gidince ortalık karıştı.

Erdoğan Aktaş'ın yardımcısı ve haber merkezinin ikinci adamı Uygar Eremektar, namaz kılan montajcıya herkesin içinde "işler aksıyor lan!.. s...rim mescidini!" diye bağırınca ortam gerildi.

Olay, Çalık holding yönetim kurulu üyesi ve medya grup başkanı Serhat Albayrak'a kadar yansıdı. ve albayrak, Erdoğan Aktaş'ı derhal makamına çağırarak "böyle rezillik olmaz!.. kendinize çeki düzen verin!.." diye uyardı.

Patronundan yediği azarla neye uğradığını şaşıran Erdoğan Aktaş da Uygar Eremaktar'a "küfrettiğin montajcıdan özür dile, hadise kapansın" dedi.

Eremektar, Aktaş'a önce itiraz etti ama sonunda ikna olup montajcıdan özür diledi.

2- Nereden tutsan elinde kalacak olan hadise.

Her şeyden önce inançlara ve kimliklere saygı eksik bu piyasada. Genelinde öyle. Mesele, Uygar Eremektar'ın s...im bilmem neyini diye bağırması değil, bir çalışanını inançlarından ve inançlarının gereği olan kısa süreli faaliyetlerden ötürü aşağılıkça rencide etmesidir. Şimdi o montajcı, "sen ne biçim konuşuyon lan s...im senin müdürlüğünü de seni de" dese, kısasa kısas usulünce haklıdır. Ama dememiş, iyiki de dememiş.

Şu olayın medyasözlük'te ve muhtemelen bundan sonra başka sitelerde yazılması, Uygar Eremektar için utançların en büyüğü olmalıdır. Ben olsam insan içine çıkamam. Ne demek s...im mescidini? ayıptır, zulümdür. Eremektar hangi gezegende yaşıyor acaba?

medyasozluk.com