Av. Aksu: Doğu Karadeniz Bölgesinde 2. Kadın Milletvekili Rize'den Çıkmalı

Av. Aksu: Doğu Karadeniz Bölgesinde 2. Kadın Milletvekili Rize'den Çıkmalı
Seçim çalışmaları kapsamında dün akşam Rize Devlet Hastanesinde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarını ziyaret eden MHP 2.sıra milletvekili adayı Avukat Semra Aksu, Doğu Karadeniz Bölgesinde 2. kadın milletvekilinin Rize'den olması gerektiğini söyledi.

24 Haziran’da yapılacak olan 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde MHP’den Rize Milletvekili 2. Sıra adayı olan Avukat Semra Aksu, ilk günkü çalışma azmi ile birlikte yoğun bir tempoda seçim çalışmalarını sürdürüyor. Av. Aksu, bu kapsamda dün akşam iftardan sonra Rize Devlet hastanesine giderek burada tedavi gören hasta ile hasta yakınlarına ziyarette bulundu.

Hastalara karanfil vererek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Avukat Semra Aksu, Rize’de yaşayan kadınların sesi olmak için mücadele edeceğini belirterek, kadının toplumdaki yerinin ve statüsünün henüz hak ettiği konumda olmadığını ifade etti.

-avukat-semra-aksu,-dogu-karadeniz-bolgesinde-2.-kadin-milletvekilinin-rizeden-olmasi-gerektigini-soyledi-(4).jpg

Seçim çalışmaları kapsamında kadınların kendisine yoğun bir teveccüh ve yakın ilgi gösterdiklerini belirten Aksu, Rize’nin mecliste kadın bir milletvekili tarafından temsil edilmesinin zamanı geldiğini belirterek, Doğu Karadeniz Bölgesinde tek kadın milletvekilinin Trabzon’da bulunduğunu artık Rize’nin de Trabzon’a bu konuda ortak olma ve 3 Rize milletvekilinden birinin kadın milletvekili olmasının zamanı geldiğini kaydederek, “Kadınlarımız ne kadar mutlu ve huzurlu olursa ülkemiz de o derece mutlu ve huzurlu olur. Kadınların baştacı olduğu bir geleneğin temsilcisi olarak, kadınlarımızın mücadelesinde onlarla beraber olacağıma söz veriyorum. Vatandaşlarımızın partimize olan ilgisi ve teveccühü oldukça yüksek. Bugün Rize’de Milliyetçi Ülkücü vatanseverler salonlara sığmıyorsa bu başarıda mutlaka kadınların rolü ve emeği vardır. Bu vesile ile çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan Kadın Kolları Başkanımız Neşe Altay ve ekibi olmak üzere bütün kadınlarımıza emeklerinden ötürü çok teşekkür ediyoruz. Bizleri 24 Haziran’da vekilliğe taşıyacak olan kadınlarımızın desteği olacaktır” dedi.

-avukat-semra-aksu,-dogu-karadeniz-bolgesinde-2.-kadin-milletvekilinin-rizeden-olmasi-gerektigini-soyledi-(3).jpg-avukat-semra-aksu,-dogu-karadeniz-bolgesinde-2.-kadin-milletvekilinin-rizeden-olmasi-gerektigini-soyledi-(2).jpg-avukat-semra-aksu,-dogu-karadeniz-bolgesinde-2.-kadin-milletvekilinin-rizeden-olmasi-gerektigini-soyledi-(1).jpg-avukat-semra-aksu,-dogu-karadeniz-bolgesinde-2.-kadin-milletvekilinin-rizeden-olmasi-gerektigini-soyledi-(5).jpg

-avukat-semra-aksu,-dogu-karadeniz-bolgesinde-2.-kadin-milletvekilinin-rizeden-olmasi-gerektigini-soyledi-(6).jpg