Av. Hacısüleymanoğlu, İYİ Parti Rize İl Başkan Adaylığını Açıkladı

Av. Hacısüleymanoğlu, İYİ Parti Rize İl Başkan Adaylığını Açıkladı
Av. Kürşat Hacısüleymanoğlu, İYİ Parti Rize İl Başkanlığına adaylığını açıkladı.

İYİ Parti Rize İl Başkanlığı, 2023 yılı Ocak ayında kongresini gerçekleştirecek. Av. Kürşat Hacısüleymanoğlu düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında İl Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Rize Öğretmenevinde çok sayıda partilinin katıldığı programda İl Başkan Adayı Av. Kürşat Hacısüleymanoğlu, mevcut yönetimin hataları nedeniyle İYİ Parti’ye küsüp ayrılanları yeniden partiye kazandıracaklarını vurgulayarak, “Herkesi bir araya getireceğim. 5 yıllık iyi partimize Rize’de kim gönül verdi ise, kim kızıp darılıp gitti ise, kim küstü ise, partimizin kıyısından köşesinden kim geçti ise herkesi bir araya toplayacağım, herkesi kucaklayıp iyi geleceğimize hep birlikte yürüyeceğiz.” dedi.

İl Başkan Adayı Av. Hacısüleymanoğlu, Rize’de bir başarı hikayasi yazacaklarını kaydederek, “Siyaset tarihi gücünü ve oturduğu koltuğu sonsuz zannedenlerin hüzünlü hikayeleri ile ve bitti denilen anda yeniden yazılan başarı hikayeleri ile doludur. İşte bu gün burada sizlerin desteği ile yeni bir başarı hikayesi yazacağımızı sizlere ilan ediyorum.” dedi.

“Geçici hevesler uğruna bu yola başvuranlardan, makam itibar için sözünde durmayanlardan, sürekli fikir değiştirenlerden, sözünü tartmadan kişisel menfaatler uğruna siyaset yapanlardan hiçbir zaman olmadım ve olmayacağım” ifadelerini kullanan Hacısüleymanoğlu, “İYİ Parti Rize teşkilatı kurulduğu ilk günden bugüne kadar olduğum yerden, gösterdiğim çabadan, bir an olsun vazgeçmedim, vazgeçmeyeceğim. Sizler çok iyi biliyorsunuz ki en başından bugüne kadar durmadan, vazgeçmeden yılmadan partimizin onurlu mücadelesi için çalıştık çabaladık.” diye konuştu.

Bir önceki kongrede yapılan adaletsizliğe ve çok az farkla kaybetmelerine rağmen partiye küsüp darılmadıklarını ve parti çalışmalarında yer alarak partiye yeni üyeler kazandırdıklarını kaydeden Hacısüleymanoğlu, şöyle konuştu: “İki yıl öncesini, 2020 yılını hatırlayalım. Önceki dönem tüm adaletsizliklere rağmen çok az bir fark ile il başkanlığını kazanamadığımızda partimize küsmedik, darılmadık, partimizin bir neferi olmaktan bir an olsun geri adım atmadık. Yine aynı kararlılıkta toplantılar yaptık, mahalle mahalle, köy köy çalışarak partimize yeni üyeler kazandırdık. Karadere’den, Salarha’ya, Kendirli’den Kamboza, Muradiye’den Zincirliköprü’ye, Üçkaya’dan Mermerdelen’e, Sirahoz’dan Ayene’ye Çiftekavak’a kadar tek tek gezerek üye yaptık. Tüm bunları isimlerini saymadığım gönül dostlarımızla birlikte başardık. Partimizin üye sayısını tam iki katına çıkardık. Yapılamaz denileni yaptık. Değişmez denileni de hep birlikte değiştireceğiz. Rize’de İYİ Parti’yi hak ettiği yere hep birlikte taşıyacağız.”

Hacısüleymanoğlu, ülkenin üzerine karanlıklar çökerken Genel Başkan Meral Akşener’in bir güneş gibi doğarak karanlık geleceği aydınlattığını belirterek, “Umutlarımız tükendiğinde, gelecek kaygımız baş gösterip, mutsuzluğa, huzursuzluğa, belirsizliğe sürüklenirken, ülkemizin üzerine karanlıklar çökerken Genel Başkanımız Meral Akşener bir güneş gibi doğmuş, karanlık geleceğimizi aydınlatmıştır. Genel başkanımızın aydınlatmış olduğu bu yolda hep birlikte yürümeye davet ediyorum. Değerli iyi partili gönül dostlarım, genel başkanımız sayın Meral Akşener’in öncülüğünde, sizleri kişilerden, gruplardan görüşlerden bağımsız olarak, hiçbir menfaat beklemeden, kimseyi ayrıştırmadan her şeyden önce Türk Milleti için her şeyden önce Türkiye Cumhuriyeti için birlikte yürümeye davet ediyorum. Hırslardan, öfkelerden, kin ve nefret söylemlerinden uzak, ötekileştirmeyen, birleştiren, bütünleştiren, bir araya getiren olmaya davet ediyorum.” dedi.

Av. Kürşat Hacısüleymanoğlu, İYİ Parti Rize İl Başkanlığına adaylığını şu sözlerle açıkladı: “Geçmişini inkar etmeyen, varlık sebebini yok saymayan, aklı ve bilimi reddetmeyen bireyler olarak aydınlık geleceğimizin mimarı olmaya davet ediyorum. Tek merkezli plan ve programdan uzak, ortak aklın hakim olduğu bir yönetim anlayışı ile çözüm odaklı siyaset yapmaya davet ediyorum. Siyasi beklentinin olmadığı, şahsi çıkar ve menfaatlerin yer almadığı, temiz bir siyaset anlayışı ile Rize’yi hep birlikte yönetmeye davet ediyorum. İşte bu istek ve arzu ile siz değerli iyi partililerimizin desteği ile Rize İyi Parti İl Başkanlığına Adaylığımı açıklıyorum.”

Mevcut yönetimin hataları nedeniyle partide kopmalar ve ayrılmalar yaşandığına vurgu yapan Hacısüleymanoğlu, tüm küskünleri ve ayrılanları yeniden partiye kazandıracaklarını ifade ederek, şunları kaydetti: “Sizlere söz veriyorum. Sizlere söz veriyorum. Herkesi bir araya getireceğim. 5 yıllık iyi partimize Rize’de kim gönül verdi ise, kim kızıp darılıp gitti ise, kim küstü ise, partimizin kıyısından köşesinden kim geçti ise herkesi bir araya toplayacağım, herkesi kucaklayıp iyi geleceğimize hep birlikte yürüyeceğiz.”

Hacısüleymanoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Değerli İYİ Partili gönül dostlarım. Şunu bilin ki biz yalnız değiliz. Yüce Türk milletini tarih sahnesine çıkaran Ergekon Destanı bizimledir. ‘Kötülere acımak iyilere zulümdür. Zalimleri affetmek mazlumlara zulmettir’ diyen Dede Korkut bizimledir. Anadolu’nun kapılarını bize açan Alparslan bizimledir. İstanbul Fatihi Sultan Mehmet Han bizimledir. Türkiye Cumhuriyeti tarihi boyunca taş üstüne taş koyanlar bizimledir. Bayrak dalgalansın diye toprağa düşen aziz şehitlerimiz bizimledir. Emperyalist işgalcilere, ‘Geldikleri gibi giderler’ diyen, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları da bizimledir. Genel Başkanımız Meral Akşener öncülüğünde bir güneş doğmuştur. O güneşin altında ‘Ne Mutlu Türküm Diyene!’ diyen herkes bizimledir. Bu mutlu ve gururlu günümüzde bizimle olduğunuz için teşekkür ediyorum. İyi geldiniz, iyi ki bizimlesiniz. Her birinizden Allah razı olsun. Sağ olun, var olun, Allah’a emanet olun.”

av-kursat-hacisuleymanoglu-iyi-parti-rize-il-baskanligina-adayligini-acikladi-9.jpgav-kursat-hacisuleymanoglu-iyi-parti-rize-il-baskanligina-adayligini-acikladi-5.jpgav-kursat-hacisuleymanoglu-iyi-parti-rize-il-baskanligina-adayligini-acikladi-6.jpgav-kursat-hacisuleymanoglu-iyi-parti-rize-il-baskanligina-adayligini-acikladi-7.jpgav-kursat-hacisuleymanoglu-iyi-parti-rize-il-baskanligina-adayligini-acikladi-8.jpgav-kursat-hacisuleymanoglu-iyi-parti-rize-il-baskanligina-adayligini-acikladi-4.jpgav-kursat-hacisuleymanoglu-iyi-parti-rize-il-baskanligina-adayligini-acikladi-3.jpgav-kursat-hacisuleymanoglu-iyi-parti-rize-il-baskanligina-adayligini-acikladi-2.jpgav-kursat-hacisuleymanoglu-iyi-parti-rize-il-baskanligina-adayligini-acikladi-1.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
13 Yorum