Av. Kaçar: "Yeni Teknolojilere Açık Bir Şehir Formu Oluşturacağız"

Av. Kaçar: "Yeni Teknolojilere Açık Bir Şehir Formu Oluşturacağız"
Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Av. Muhammet Kaçar, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Yeniköy Mahallesi’nde esnaf ve mahalleliyle hem sohbet eden hem de sıkıntılarını dinleyen Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Av. Muhammet Kaçar, planlama ve imar uygulamalarına değindi.

“Doğru planlama ve imar uygulamaları olmadan sağlıklı bir şehir altyapısı inşa edilemez.” diyen Kaçar, “Doğru bir imar ve planlama faaliyeti ile birlikte altyapısı sağlıklı bir şehir kuracağız. Doğal afetlere dayanıklı bir şehir planlarken aynı zamanda güçlü bir bilişim altyapısı da sağlayacağız. Su, kanalizasyon, yol, kaldırım ve benzeri kentsel ihtiyaçların bütününü Rizelilere sağlıklı bir şekilde sunan altyapı anlayışı ile birlikte yeni teknolojilere açık bir şehir formu oluşturacağız.” dedi.

Şehirdeki imar faaliyetlerinin planlanmasında akademisyenler ve diğer kentsel aktörlerin yanı sıra faaliyetin yapılacağı alanlarda yaşayan insanların da bulunacağı danışma kurulları oluşturulacağını belirten Av. Muhammet Kaçar, “Uzun dönemli ihtiyaçlara göre şekillenen, tarihi ve coğrafi dokuyu dikkate alan ve gelecek nesillerin ihtiyaçlarını göz önünde tutan çalışmalar yapacağız.” diye ekledi.

saadet-partisi-rize-belediye-baskan-adayi-av.-muhammet-kacar-mahalle-ziyaretlerine-devam-ediyor-(3).jpgsaadet-partisi-rize-belediye-baskan-adayi-av.-muhammet-kacar-mahalle-ziyaretlerine-devam-ediyor-(2).jpgsaadet-partisi-rize-belediye-baskan-adayi-av.-muhammet-kacar-mahalle-ziyaretlerine-devam-ediyor-(1).jpgsaadet-partisi-rize-belediye-baskan-adayi-av.-muhammet-kacar-mahalle-ziyaretlerine-devam-ediyor-(6).jpgsaadet-partisi-rize-belediye-baskan-adayi-av.-muhammet-kacar-mahalle-ziyaretlerine-devam-ediyor-(5).jpgsaadet-partisi-rize-belediye-baskan-adayi-av.-muhammet-kacar-mahalle-ziyaretlerine-devam-ediyor-(4).jpg