Avcı: 3 Köyü Andon Suyu ile Buluşturacağız

Avcı: 3 Köyü Andon Suyu ile Buluşturacağız
AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Elmalı, Erenköy, Yemişlik köylerini Andon İçme Suyu ile kavuşturacaklarını belirterek, projenin 3 milyon 880 bin lira maliyetinde olduğunu kaydetti.

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Elmalı, Erenköy, Yemişlik köylerini kapsayan içme suyu projesi kapsamında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

İl Başkanı Avcı, beraberinde İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Salih Kurtuluş, il yönetim kurulu üyeleri ve il genel meclis üyeleriyle birlikte Elmalı, Erenköy ve Yemişlik köylerine giderek içme suyu projesi çalışmalarını yerinde inceledi.

muhammed-avci,-elmali,-erenkoy,-yemislik-koylerini-kapsayan-icme-suyu-projesi-kapsaminda-yapilan-calismalari-yerinde-inceledi-(1).jpg

İl Başkanı Avcı, muhtarlarla birlikte köyleri gezerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.  İl özel idaresi yetkilileri ve yüklenici firma yetkililerinden çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı. İl Başkanı Avcı, son derece önemli olan ve 3 köyün içme suyu problemini çözecek olan bu projede çalışmaların titizlikle sürdürülmesi gerektiğini vurguladı.

muhammed-avci,-elmali,-erenkoy,-yemislik-koylerini-kapsayan-icme-suyu-projesi-kapsaminda-yapilan-calismalari-yerinde-inceledi-(2).jpg

İl Başkanı Avcı, Elmalı, Erenköy ve Yemişlik köylerini kapsayan su projesi hakkında bilgiler vererek, “Bu proje ile Andon içme suyu isale hattına bağlanılarak Elmalı, Erenköy ve Yemişlik köylerine içme suyu götürülecek. Köylerin şebeke hatları yapılıp köylerdeki vatandaşlarımızın evlerinin tamamına su verilecektir.  Projenin yaklaşık maliyeti 3 milyon 880 bin liradır.  Proje kapsamında; 1 adet 100 m³, 5 adet 50 m³ depo yapılıp bir adette mevcut 30 m³lük depo onarılacaktır.  17 kilometre isale hattı 45,kilo metre de şebeke hattı döşenecektir. 3 köyümüzün su problemini tamamen ortadan kaldıracak bu projede çalışmaların titiz bir şekilde devam etmesini istiyoruz. Bunun içinde çalışmaları yerine inceleyip yetkili arkadaşlarımızla görüşmeler yaptık. İnşallah proje en kısa sürede bitirilip hemşerilerimizin su sıkıntısını çözmüş olacağız.” dedi.

İl Başkanı Avcı ve beraberindekiler incelemelerin ardında köy kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

muhammed-avci,-elmali,-erenkoy,-yemislik-koylerini-kapsayan-icme-suyu-projesi-kapsaminda-yapilan-calismalari-yerinde-inceledi-(5).jpgmuhammed-avci,-elmali,-erenkoy,-yemislik-koylerini-kapsayan-icme-suyu-projesi-kapsaminda-yapilan-calismalari-yerinde-inceledi-(3).jpgmuhammed-avci,-elmali,-erenkoy,-yemislik-koylerini-kapsayan-icme-suyu-projesi-kapsaminda-yapilan-calismalari-yerinde-inceledi-(4).jpgmuhammed-avci,-elmali,-erenkoy,-yemislik-koylerini-kapsayan-icme-suyu-projesi-kapsaminda-yapilan-calismalari-yerinde-inceledi-(6).jpg