Avcı: Ak Parti Tarihinin En Önemli Seçimine Doğru Hızla İlerliyoruz

Avcı: Ak Parti Tarihinin En Önemli Seçimine Doğru Hızla İlerliyoruz
AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, 2015 genel seçimlerinin Ak Parti’nin tarihindeki en önemli seçimleri olabileceğini kaydetti.

AK Parti Rize İl Başkanlığı Ocak ayı il danışma meclisi toplantısı İsmail Kahraman Kültür Merkezinde yapıldı. Toplantıya, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Rize Milletvekilleri Hayati Yazıcı, Hasan Karal ve Nusret Bayraktar, Ak Parti Rize Koordinatörü Erzincan Milletvekili Sabahattin Karakelle, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, ilçe belediye başkanları, eski il başkanlarından Hikmet Ayar, Yılmaz Katmer ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

ak-parti-rize-il-baskanligi-ocak-ayi-il-danisma-meclisi-toplantisi.jpg

64.İl danışma meclisinin açılış konuşmasını AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı yaptı. Avcı konuşmasında AK Parti tarihinin belki de en önemli seçimine doğru hızla ilerlediklerini belirterek, her oya talip olan, dirençli ahlaklı bir teşkilat yapısıyla seçim sürecini el ele ve birlik içinde yürüteceklerini ifade etti.

İl Başkanı Avcı konuşmasının devamında seçim sürecini değerlendirerek şunları söyledi: Öte yandan seçim takvimi ayına girilirken, tüm ufak tefek siyasi ihtilafların ve kişisel sorunların bir kenara bırakıldığı tüm seçilmişlerimiz, teşkilat mensuplarımız, eski il başkanlarımız, milletvekillerimiz, eski belediye başkanlarımız, üyelerimiz ve tüm gönüldaşlarımızla hep birlikte homojen bir şekilde hareket etme kabiliyetine sahip bir parti hüviyetinin sorunsuz bir şekilde sahada karşılık bulmasını arzu ediyoruz. Bu ferasetin AK parti açısından bir müktesebat olduğu, partimizin kurumsallaşmış bir parçası haline geldiği geçmiş deneyimlerimizle kendisini ispatlamış bir gerçekliktir. Bu seçimde de aynı ferasetin sahada olacağına inancım tamdır. AK Parti gönüldaşlarıyla birlikte topyekûn bir seçime gitmek istiyoruz. Bunu da başaracağız. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi,  Rize için çalışmaya, Rize için üretmeye, Rize'yi marka şehir yapmaya azim ve kararlıkla devam edeceğiz.

muhammed-avci-ak-parti-rize-il-baskani.20150131184016.jpg

AK Parti Rize Milletvekili Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı Hayati Yazıcı ise buradaki konuşmasında birlik beraberlik ve uyumlu çalışmanın önemine değinerek, "Birlikte Türkiye'yiz dedik, birlikte AK Partiyiz dedik ama biz aynı zamanda birlikte Rizeliyiz. Bizim iktidar olduğumuz günden bu yana Türkiye'ye sağladığımız kazanımların yanında Rize'ye sağladığımız bazı kazanımları sizinle paylaşmak istiyorum. Bir yerdeki başarının en önemli atmosferi oradaki sorumlu mevkide olan kişilerin uyum içerisinde çalışmalarıdır. Koordineli iş üretmelidir. Özellikle 2011 seçimlerinden bu yana milletvekilleri olarak geçmiş il başkanımız Hikmet bey şimdiki il başkanımız Muhammed bey, il genel meclis başkanımız, belediye başkanlarımız,  teşkilatlarımız,  kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla hep verimli ve uyumlu bir çalışma sergiledik." şeklinde konuştu.

hayati-yazici.20150131184046.jpg

ak-parti-rize-il-baskanligi-ocak-ayi-il-danisma-meclisi-toplantisi-1.jpg