Avcı, Alim ve Metin AK Parti Trabzon İl Başkanı Revi'nin Acısını Paylaştı

Avcı, Alim ve Metin AK Parti Trabzon İl Başkanı Revi'nin Acısını Paylaştı
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi'nin annesi Hüsniye Revi vefat etti. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı ile Rize İl Başkanı İshak Alim ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Revi'nin acısını paylaştı.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi'nin vefat eden annesi Hüsniye Revi'nin cenazesi, Ortahisar ilçesi Yeşilvadi Mahallesi Merkez Camisi'ne getirildi. Revi'nin naaşı, ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası aile mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ve yakınlarının yanı sıra AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı ile AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Bahar Ayvazoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ak-parti-trabzon-il-baskani-haydar-revinin-annesi-husniye-revinin-cenazesi-(1).jpgak-parti-trabzon-il-baskani-haydar-revinin-annesi-husniye-revinin-cenazesi-(2).jpgak-parti-trabzon-il-baskani-haydar-revinin-annesi-husniye-revinin-cenazesi-(3).jpgak-parti-trabzon-il-baskani-haydar-revinin-annesi-husniye-revinin-cenazesi-(4).jpgak-parti-trabzon-il-baskani-haydar-revinin-annesi-husniye-revinin-cenazesi-(5).jpgak-parti-trabzon-il-baskani-haydar-revinin-annesi-husniye-revinin-cenazesi-(6).jpgak-parti-trabzon-il-baskani-haydar-revinin-annesi-husniye-revinin-cenazesi-(7).jpgavci,-alim-ve-metin-ak-parti-trabzon-il-baskani-haydar-revinin-acisini-paylasti-(1).jpgavci,-alim-ve-metin-ak-parti-trabzon-il-baskani-haydar-revinin-acisini-paylasti-(2).jpgavci,-alim-ve-metin-ak-parti-trabzon-il-baskani-haydar-revinin-acisini-paylasti-(3).jpgavci,-alim-ve-metin-ak-parti-trabzon-il-baskani-haydar-revinin-acisini-paylasti-(4).jpg