Avcı: “Bu, Hak ve Batılın Mücadelesidir”

Avcı: “Bu, Hak ve Batılın Mücadelesidir”
AK Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı,“Bu ittifaklara baktığımızda hak ve batılın resmini görüyoruz. Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmak, bizim için bir görev ve ödev haline geliyor” dedi.

Rize şehir merkezinde sanayi sitesini ve Engindere mahallesini ziyaret eden Avcı, vatandaşlara 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ile AK Parti’ye destek istedi.

2-094.jpg

SÖZDE İTTİFAK: KİRLİ VE SÜPHELİ İLİŞKİLER

Kurulan ittifakın kirli ilişkilerine dikkati çeken Avcı, “Milet ittifakının içerisinde vatandaşların hiçbir dönemde iktidar yetkisi vermediği Cumhuriyet Halk Partisi var. Onun yanında FETÖ ile ilişkileri halen ciddi bir şekilde şüpheler barındıran İyi Parti’den söz ediyoruz. Bir de hiç orda görmek istemediğimiz, bizim eski dava arkadaşlarımız, Saadet Partili arkadaşlarımız var. Hiç yanlarında taşımak istemedikleri, gizliden gizliye destekledikleri, PKK destekli bir HDP var. Bunların yanında da gizliden gizliye ilişki kurulan bir FETÖ terör örgütü var. Onların arkasında batı var, onların arkasında Amerika var, onların arkasında Türkiye üzerinde plan kuranlar var.” şeklinde konuştu.

muhammed-avci-047.jpg

BATI NEDER ERDOĞAN’IN GİTMESİNİ İSTİYOR?

Batının Recep Tayyip Erdoğan’ı istemediğini belirten Avcı, “Bu ülkeyi ayaklarının üzerine kaldırdığı ve şahlandırdığı için Recep Tayyip Erdoğan’ın gitmesini istiyorlar. O olmadığı sürece batı ortadoğuda kendi politikalarını istediği şekilde uygulayacak. Filistin, Mısır ve Irak’ta yaptıklarını Türkiye’de yapmak istiyorlar. Bunun önünde tek bir engel var o da Recep Tayyip Erdoğan’dır” diye konuştu.

mustafa-mavi-005.jpg

ERDOĞAN’IN YANINA MECLİSTE GÜÇLÜ AK PARTİ ÇOĞUNLUĞU

Mecliste güçlü bir AK Parti çoğunluğunun olmazsa olmaz olduğunun altını çizen Avcı: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı seviyorsak onun yanına AK Parti milletvekillerini teslim etmeliyiz.” dedi.

023-019.jpg

54-022.jpg