Avcı: “Engelsiz Türkiye İçin Evet”

Avcı: “Engelsiz Türkiye İçin Evet”
AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı organizasyonu ile eş zamanlı olarak 81 ilde düzenlenen “Engelsiz Türkiye İçin Evet” programı Rize Öğretmenevinde gerçekleştirildi.

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, burada vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti olarak iktidara geldikleri günden bu yana engellilere pozitif ayrımcılık ilkesiyle yaklaştıklarını ifade eden İl Başkanı Avcı, “2005 yılında çıkardığımız ‘Engelliler Kanunu bu alanda çığır açmıştır. Bu kanunla eğitimden bakım hizmetlerine, istihdamdan ayrımcılığın önlenmesine kadar birçok noktada iyileştirmeler gerçekleştirdik.” dedi.

Avcı, “Vatanımız, milletimiz, çocuklarımız ve gençlerimizin aydınlık geleceği için, engelsiz Türkiye için hepinizi 16 Nisan'da sandıklara koşup ‘Evet’ demeye davet ediyorum. Kararımızın evet çıkacağına gönülden inanıyorum.” diye konuştu.

muhammed-avci-027.jpg

Rize Belediye Başkanı Kasap ise, “Tarihin hiçbir döneminde görülmeyen bir atılımla ülkemizdeki engelsiz bakış açısıyla hizmetleri gerçekleştirmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. 16 Nisan'dan itibaren işlerin daha hızlı yürüyeceği bir Türkiye’nin önünü hep birlikte açacağız” dedi.

ak-parti-rize-il-baskani-muhammed-avci,-engelliler-icin-duzenlenen-programa-katildi-(2).jpgak-parti-rize-il-baskani-muhammed-avci,-engelliler-icin-duzenlenen-programa-katildi-(3).jpgak-parti-rize-il-baskani-muhammed-avci,-engelliler-icin-duzenlenen-programa-katildi-(4).jpgak-parti-rize-il-baskani-muhammed-avci,-engelliler-icin-duzenlenen-programa-katildi-(5).jpg

ak-parti-rize-il-baskani-muhammed-avci,-engelliler-icin-duzenlenen-programa-katildi-(6).jpgak-parti-rize-il-baskani-muhammed-avci,-engelliler-icin-duzenlenen-programa-katildi-(7).jpgak-parti-rize-il-baskani-muhammed-avci,-engelliler-icin-duzenlenen-programa-katildi-(11).jpgak-parti-rize-il-baskani-muhammed-avci,-engelliler-icin-duzenlenen-programa-katildi-(1).jpg