Avcı: “Güçlü Meclisle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Destekleyeceğiz”

Avcı: “Güçlü Meclisle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Destekleyeceğiz”
24 Haziran seçimleri için çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, güçlü hükümet için güçlü bir meclisin önemine vurgu yaptı.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yeni bir dönemin başlayacağının altını çizen AK Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, “16 yıllık kazanımlarımızın devam etmesi ve daha güçlü bir Türkiye için güçlü hükümet, güçlü meclis diyoruz” dedi.

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, “Güçlü meclis, güçlü hükümet ve güçlü Türkiye için yola çıktık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı güçlü bir meclis ile desteklemeliyiz. Bunun için Rize’den çıkacak rekor oy ile yine liderimize olan desteğimizi en güçlü şekilde göstereceğiz” dedi.

ak-parti-rize-milletvekili-adayi-muhammed-avci-(11).jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı TBMM’de güçlü bir çoğunlukla desteklemenin güçlü Türkiye için elzem olduğunu vurgulayan Avcı, “16 yıldan bu yana Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayetli duruşuyla büyük atılımlar ve gelişmeler gösterdik. Yeni dönemde, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin uygulanacağı dönemde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı TBMM’de güçlü bir şekilde desteklememiz elzemdir. Bu bilinçle Rize’den 3-0’lık bir sonucu rekor oy oranı ile alacağımıza olan inancım tamdır. Milletimizden aldığımız destekle Güçlü Türkiye yolunda emin adımlarla ilerleyip 2023 vizyonuna bir adım daha yaklaşacağız.” diye konuştu.

ak-parti-rize-milletvekili-adayi-muhammed-avci-(1).jpgak-parti-rize-milletvekili-adayi-muhammed-avci-(2).jpgak-parti-rize-milletvekili-adayi-muhammed-avci-(3).jpgak-parti-rize-milletvekili-adayi-muhammed-avci-(4).jpg

ak-parti-rize-milletvekili-adayi-muhammed-avci-(5).jpgak-parti-rize-milletvekili-adayi-muhammed-avci-(6).jpgak-parti-rize-milletvekili-adayi-muhammed-avci-(7).jpgak-parti-rize-milletvekili-adayi-muhammed-avci-(8).jpg

ak-parti-rize-milletvekili-adayi-muhammed-avci-(9).jpgak-parti-rize-milletvekili-adayi-muhammed-avci-(10).jpg