Avcı: Hemşehrilerimizin bize attığı her oyun kendilerine hizmet olarak döneceğinden yüzde yüz eminiz

Avcı: Hemşehrilerimizin bize attığı her oyun kendilerine hizmet olarak döneceğinden yüzde yüz eminiz
DEVA Partisi Rize İl Başkanı Muhammet Avcı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde hemşehrilerinin kendilerine verecekleri her oyun kendilerine hizmet olarak döneceğinden yüzde yüz emin olduklarını kaydetti.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Rize Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Pınar Kuk oldu. İl Başkanı Muhammet Avcı, beraberinde Rize Belediye Başkan Adayı Pınar Kuk ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Rize Belediyesi Meydan Sosyal Tesislerinde basın toplantısı düzenledi.

DEVA Partisi Rize İl Başkanı Muhammet Avcı, burada yaptığı açıklamada, seçim kampanyasını başlattıklarını ve Rize’de 12 ilçenin tamamında İl Genel Meclisi adayı gösterdiklerini ve seçmenlerin tümünün oy pusulasında DEVA Partisi logosunu görebileceklerini belirterek, tüm hemşehrilerinden İl Genel Meclis Üyesi adayları için de oy desteği istedi.

muhammet-avci.jpg

Rize Belediye Başkanlığı için adaylarının İnşaat Mühendisi Pınar Kuk olduğunu kaydeden Avcı, seçimi kazanmaları halinde Rize’nin zaten kazanacağını, kazanamazlarsa da alacakları yüksek oyla rekabet ortamı oluşturacaklarından yine Rize’nin kazanacağına vurgu yaparak, “Rize’mizde son yıllarda güzel şeyler oldu ama biz şuna inanıyoruz ki rekabet her zaman güzeldir ve biz çıkarabildiğimiz en iyi adayı çıkarttık. Çünkü biz ne kadar iyi aday çıkartırsak Rize’nin o kadar iyi hizmet alacağını biliyoruz. Şunu çok rahatlıkla söyleyebiliriz. Hemşehrilerimizin bize attığı her oyun kendilerine hizmet olarak döneceğinden yüzde yüz eminiz. Biz eğer birinci parti olursak zaten hizmetin en iyisini alacaklarını biz taahhüt ediyoruz. Ancak bize yüksek oy verirlerse de rekabet koşullarını yükselttikleri için mevcut kazanan adaydan da daha iyi hizmet alacaklarından eminiz. Mevcut Belediye Başkanı Sayın Rahmi Metin’in son programlarını takip etmişsinizdir. Dün Sırahoz’da idi. İşte bizim Pınar hanımın adaylığını açıkladığımız günden beri sokaklarda. Biz bunu çok olumlu buluyoruz. Bu şekilde vatandaşlarımız hem mevcut yöneticilerini daha çok görüyor hem de daha iyi hizmet alacaklarına inanıyoruz. Bu şekilde biz bu seçimi kazanmak için giriyoruz.” dedi.

deva-partisi-rize-il-baskani-muhammet-avci-basin-toplantisi.jpg

Avcı, Rize’de kentsel dönüşüm sorununun büyük bir problem olduğunu ve belediye başkan adaylarının işin uzmanı olduğunu vurguladığı açıklamasında, “Pınar hanımı aday göstermemizin birkaç sebebi var. Kendisi inşaat mühendisidir. Rize'de altyapı, üst yapı, şehir planlama gibi konularda çok mahir bir inşaat mühendisidir. Kentsel dönüşüm Rize’nin en önemli problemlerinden bir tanesidir. Çok konuşulmazsa da, hiçbir aday konuşmazsa da kentsel dönüşüm Rize’nin en önemli problemidir. Kendisi de Rize'de kentsel dönüşüm konusunda lisanslı firmalardan üç firma var bu konuda birinin sahibidir. Bu manada Rize'nin Rizeli'nin kendisini çok iyi değerlendirmesini, partileri bir kenara koyup aday bazlı baktığında Pınar hanımın ne kadar iyi, Rize'de ne kadar iyi işler yapabilecek bir aday olduğunu göreceğini biz düşünüyoruz. Özellikle kadın aday olmasının Rize'deki tek kadın aday olmasının bir avantajı olduğunu düşünüyoruz. Çünkü kadınların çok daha rahat ulaşabileceği, şehrimizde kadınların problemi arttı fazlaca var ama bunları iletmek noktasında problemler yaşıyorlar. Bu manada da kadınların en rahat ulaşabileceği aday olduğunu belirtmek istiyorum” diye konuştu.

deva-partisi-rize-il-baskani-muhammet-avci-basin-toplantisi-1.jpg

31-mart-2024-tarihinde-yapilacak-yerel-secimlerde-demokrasi-ve-atilim-deva-partisi-rize-belediye-baskan-adayi-insaat-muhendisi-pinar-kuk-oldu.jpg

Kaynak:2mart.com.tr

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.