Avcı, “Rizeli Şahinler’e Haddini Bildirmiştir”

Avcı, “Rizeli Şahinler’e Haddini Bildirmiştir”
AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı katıldığı canlı yayın programında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “Tayyip efendi” yakıştırmalarında bulunan CHP Rize Milletvekili Adayı Ali Şahinleri sert bir dille eleştirdi.

Avcı, Şahinler’e, “Ülkeye bu kadar hizmet etmiş, Rizelilerin gönlünde taht kurmuş bir insanla ilgili bu cümleleri beyan edebilmek gafletten öte bir şeydir. Rizeli kendisine haddini bildirmiştir” sözlerini yöneltti.

AVCI, “HER GİTTİĞİ VATANDAŞ ŞAHİNLER’E HADDİNİ BİLDİRDİ”

CHP Rize Milletvekili Adayı Ali Şahinler’i eleştiren Avcı, “Son derece hadsiz bir açıklama yapmıştır. Bu açıklamayı beyan ettiğinden sonra Tayyip Erdoğan’la ilgili bir açıklamasına şahit olmadım. Aldığımız bilgilere göre her gittiği esnaf, her gittiği vatandaş kendisine bu konuda haddini bildirdi. Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketinde ona haddini bildirmek, hadsiz gibi cümleler kullanmak kimsenin haddi değildir. Rizeli haddini bilir ama hadsizlere de haddini bildirmesini çok iyi bilir. Bundan sonra da bu konuyla ilgili de bir açıklaması gelmeyecektir. Ülkeye bu kadar hizmet etmiş, Rizelilerin gönlünde taht kurmuş bir insanla ilgili bu cümleleri beyan edebilmek gafletten öte bir şeydir. Çitayı çok yüksekten tuttu herhalde. Oradan başladı işe. Rizeli de kendisine haddini bildirmiştir” dedi.

muhammed-avci-014.jpg

AVCI’DAN, GEZİ ÖNDERİ ŞAHİNLER İÇİN “GAFLETTEN DAHA ÖTE” DEĞERLENDİRMESİ

CHP adayı Şahinler’in gezi olaylarına katıldığını, o sayede CHP ile irtabat kurduğunu ve milletvekili adaylığına eriştiğini hatırlatan Avcı, “Müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz. “Gezi” kendi arkadaş çevresinde bekli çok tutan bir şey olabilir. Anadolu’daki inançlı ve mütedeyyin insanların nezdinde “Gezi” bir ayaklanmadır. Yurtdışı bağlantılarıyla, meşru hükümeti düşürmeye çalışan gayrı meşru bir eylem olarak tanımlanır. Bunu da bilmiyorsa Rizeliler ona Gezi olaylarının ne olduğunu öğretir.  Son derece ciddi bir vandalizme saparak, oradaki esnafların dükkanlarının yağmalanmasını, vatandaşların bir ay boyunca rahatsız edilmesini çok menen bir şeymiş gibi gelip Rizelilere pazarlamaya çalışmak, ambalajlamak siyasi gafletten daha öte bir şeydir diye düşünüyorum.