Avcı: "Rize’nin Gelişimi İçin 2 Vadiyi Şehir Merkezine Entegre Etmeyi Düşünüyoruz"

Avcı: "Rize’nin Gelişimi İçin 2 Vadiyi Şehir Merkezine Entegre Etmeyi Düşünüyoruz"
AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Pehlivantaşı Vadisi ile Salarha Vadisini şehir merkezine entegre ederek şehrin gelişimini sürdüreceklerini kaydetti.

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak ile birlikte Karadeniz Ofset Matbaası ve Medya Yayıncılığı bünyesinde yayın hayatını sürdüren olay53 haber portalı, Rize Olay Gazetesi ve 2 Mart Gazetemiz ile Anadolu Ajansı Rize Büro Müdürlüğünü ziyaret ederek, Pehlivantaşı Kalkandere Yolu Şantiyesi ve yol güzergahında incelemelerde bulundu.

Milletvekili Avcı ziyaretinde Karadeniz Ofset Matbaası ve Medya Yayıncılığı sahibi Mustafa Köroğlu ile olay53 haber portalımız ile Rize Olay Gazetesi ve 2 Mart Gazetesi yöneticileri Ali ve İbrahim Köroğlu kardeşlere kentte yürütülen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Avcı, Pehlivantaşı bölgesi ile Salarha Vadisini çok önemsediklerini ve şehrin gelişimi için bu iki vadinin şehir merkezine entegre edilmesi gerektiğini kaydederek, “Şehrimizin her bir bölgesi bizim için çok değerli. Yatırımlarımızı tek tek takip edip, yerinde incelemeler gerçekleştiriyoruz. Dün Salarha Beldemizdeki TOKİ konutlarını inceledik. Bugün de Pehlivantaşı Kalkandere Yolu ile ilgili brifing alarak yerinde gözlemler gerçekleştirdik. Biz bu bölgeyi çok önemsiyoruz. Hızlı bir şekilde burayı bitirmemiz lazım. Burası bizim gelişim vadimiz. Rize’de bir taraftan Salarha Vadisi bir taraftan bu vadi bizim gelişim vadimizdir. Bu iki vadiyi şehir merkezine entegre etmeyi düşünüyoruz. Entegre edebilmemiz için bu yolların şehirle buluşması gerekiyor. Bu kapsamda her iki vadimizde de gerek karayolu gerekse tünel yapımına ait çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

Pehlivantaşı Kalkandere Yolu Şantiyesi ve yol güzergahında da incelemelerde bulunan Milletvekili Muhammed Avcı ve İlçe Başkanı Burak Ak, şantiye şefi ile Karayolları Rize 103. Şube Şefi Ercan Çiçek’ten projenin mevcut durumuyla ilgili detaylı bilgi aldı. 

Rize-Pehlivantaşı-Kalkandere Yolu kuzey-güney istikametindedir. Proje başı Km:0+000 Rize Otogardan başlayıp Km:18+520 Kalkandere İlçe Girişinde son bulmaktadır. Güzergah toplam uzunluğu 18,5 Km’dir.

Milletvekili Avcı ve İlçe Başkanı Ak, ayrıca, Anadolu Ajansı Rize Bürosu İl Sorumlusu Muhittin Sandıkçı ve ekibini yeni ofislerinde ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerini iletti.

ak-parti-rize-milletvekili-muhammed-avci-olay53-ziyareti-(1).jpgak-parti-rize-milletvekili-muhammed-avci-olay53-ziyareti-(2).jpgak-parti-rize-milletvekili-muhammed-avci-anadolu-ajansi-rize-burosu-ziyareti-(1).jpgak-parti-rize-milletvekili-muhammed-avci-anadolu-ajansi-rize-burosu-ziyareti-(2).jpg

ak-parti-rize-milletvekili-muhammed-avci--ziyaretlerde-(1).jpgak-parti-rize-milletvekili-muhammed-avci--ziyaretlerde-(2).jpgak-parti-rize-milletvekili-muhammed-avci--ziyaretlerde-(3).jpgak-parti-rize-milletvekili-muhammed-avci--ziyaretlerde-(4).jpgak-parti-rize-milletvekili-muhammed-avci--ziyaretlerde-(5).jpgak-parti-rize-milletvekili-muhammed-avci--ziyaretlerde-(6).jpg

karadeniz-matbaasi-037.jpg