Avcı: Sıra Dışı İşleri Sıra Dışı İnsanlar Başarır

Avcı: Sıra Dışı İşleri Sıra Dışı İnsanlar Başarır
Ak Parti Rize İl Başkan Vekili Muhammet Avcı, Sıra dışı işleri sıra dışı insanların başardığını, Bu başarının altında cesur ve çalışkan bir lider, arkasında ise vefakar ve çok çalışkan bir teşkilat olduğunu söyledi

Gerçekleşen toplantıya AK Parti Rize İl Başkan Vekili Muhammet Avcı,  AK Parti Rize İl Başkan Yardımcıları Harun Mertoğlu, Musa Serdaroğlu ve Yakup Samangül'ün yanı sıra,  AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız,AK Parti Pazar İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Pazar Kadın Kolu ve Gençlik Kolları, Temsilciler, Mahalle ve Köy Başkanları Katıldı.

 222.20130321203844.jpg

Toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren ve Pazar ilçe Teşkilatının yapısından bahseden AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız " Teşkilat bir siyasi partinin omurgasıdır. Teşkilat vücudun kılcal damarları gibidir.  Bu damarlar vücudun en ücra köşelerine nası lkan taşıyor ise, biz de en ücra mahallelere kadar uzanarak ülkenin nabzını tutuyoruz " dedi.

Daha sonra kürsüde söz alan  ve göreve geldiklerinden bu yana Pazar ilçesinde ne tür yatırımların oluşturulduğunu sunum halinde katılımcılara anlatan AK Parti Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa Pazar ilçesinin alt yapı, yol ve özellikle su konusunda ki çalışmaları hakkında detaylı bir bilgiler verdi.

kkj.jpg

AK Parti Pazar  ilçe teşkilatı; teşkilat raporu, Kadın Kolları Faaliyet Sunumu, Gençlik Kolları Faaliyet Sunumlarının gerçekleştirilmesinin ardından kürsüye çıkan AK Parti Rize İl Teşkilat Başkanı Yakup Samangül, Ak Partinin, siyaset bilimcilerine göre dünyanın en iyi teşkilatlanmış, en iyi partisi olduğu bilgisini verdi.

Son olarak Pazar teşkilatı ile ilgili değerlendirme ve Pazar'daki seçim stratejileri ile ilgili bir bilgilendirme  yaptıktan sonra konuşmasını gerçekleştiren Avcı " 3 Kasım 2002'de her yönü ile zaafa uğratılmış iflas ettirilmiş bir ülke devraldık. muhammet-avci-2.jpgBu gün ise Cumhuriyet tarihinin en büyük büyüme hamlelerini gerçekleştirmiş otoyolları ile, tünelleri ile, hastaneleri ile, adliyeleri ile, dönüşüm projeleri ile,  köy yollarıyla adeta yeniden imar edilmiş;  İnsan hakları özgürlükler ve demokratikleşme bağlamında çok ciddi mesafe kat etmiş bir Türkiye var.

Konuşmasına devam eden Avcı "Sıra dışı işleri sıra dışı insanlar başarır.  Bu başarının altında cesur ve çalışkan bir lider, arkasında ise vefakar ve çok çalışkan bir teşkilat var. bundan 15-20 yıl sonra  bu dönemin tarihi yazıldığı zaman, yaptığımız vazifenin kutsallığı çok daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Ve o gün bizler, bende bu dönüşüme katkı sağlayanlardanım, bu çorbada benimde tuzum var, bu ülkenin dönüşümünü bizler sağladık diyebilmenin manevi hazzını ve gururunu yaşayacağız. Çocuklarımıza ve torunlarımıza anlatabileceğimiz destansı hikayelerimiz olacak" dedi