Avcı: Temayül Sonuçları Önceki Yıllarda da Twiter'da Yayınlanmıştı

Avcı: Temayül Sonuçları Önceki Yıllarda da Twiter'da Yayınlanmıştı
AK Parti Rize İl Başkanı Muhammet Avcı, önceki yıllarda da temayül sonuçlarının açıklanmamasına rağmen twitter...

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammet Avcı, önceki yıllarda da temayül sonuçlarının açıklanmamasına rağmen twitter da çeşitli illerin sonuçlarının yayınlandığını söyledi.

AVCI: ÖNCEKİ YILLARDA DA GENEL MERKEZ TEMAYÜL SONUÇLARINI AÇIKLAMADI AMA SONUÇLAR TWİTER'DA YER ALDI

olay53 haber portalımız tarafından AK Parti Rize'nin temayül sonuçlarında ilk 4 sıranın haber yapılması üzerine açıklamada bulunan AK Parti Rize İl Başkanı Muhammet Avcı, "Önceki yıllarda da olduğu gibi genel merkezimiz sonuçların açıklanmayacağını bildirmişti. Fakat Twitter hesapları üzerinden çeşitli iller ile ilgili sonuçların yayınlandığını gördük. Rize’de de bazı haber portallarında ‘teşkilat temayül sonuçları’ şeklinde haberler yayınlandı. İl Başkanları bu sonuçları açıklamak ile yetkili değildir." dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Rize İl Başkanı Muhammet Avcı, sonuçları açıklamakla yetkili olan genel merkezin henüz bir açıklama yapmadığını belirterek “Genel Merkezimiz tarafından başkanlığımıza veya tarafıma; AK Parti Milletvekili Aday Adayları arasında yaptığımız teşkilat temayül yoklaması sonuçları ile ilgili her hangi bir bilgi verilmemiştir. Zaten önceki yıllarda da olduğu gibi genel merkezimiz sonuçların açıklanmayacağını bildirmişti. Fakat Twitter hesapları üzerinden çeşitli iller ile ilgili sonuçların yayınlandığını gördük. Rize’de de bazı haber portallarında ‘teşkilat temayül sonuçları’ şeklinde haberler yayınlandı. İl Başkanları bu sonuçları açıklamak ile yetkili değildir Yetki sadece genel merkezimizdedir. Genel merkezimizin bize bu konuyla ilgili her hangi bir bilgi vermediği sürece basına yansıyan bu sonuçların doğru olup olmadığı konusunda da doğru bir fikir beyan etmemiz mümkün olmaz” dedi.

İLGİLİ HABERİMİZ

Ak Parti Rize’nin Temayülünde İlk 4 Sıra ve Aldıkları Oylar