Avcı, “Türkiye’nin AK Parti’ye İhtiyacı Var”

Avcı, “Türkiye’nin AK Parti’ye İhtiyacı Var”
AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, “Kuruluştan bu güne kadar görev yapmış köy ve mahalle başkanlarıyla bir araya geldi.

Muhammed Avcı, “Eğer Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti olmazsa çok rahat bir şekilde Türkiye’ye diz çöktürecekler. Eskisi gibi talimatlarla Türkiye yönetmeye başlayacaklarını düşündükleri için bu karalama kampanyalarını yapıyorlar” dedi.

Avcı, Rize Öğretmenevi’ndeki toplantıda, bazı odakların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ve AK Parti’yi diz çöktürmeye çalıştığını, karalama kampanyalarının Erdoğan ve AK Parti’nin milletle olan bağını koparmak için yapıldığını ifade ederek, Cumhuriyet Halk Partisi’nin AK Parti’ye ‘Restorasyon hükümeti’ teklifi ettiğini, AK Parti’nin halen CHP’nin ve tek parti zihniyetinin tahrip ettiği Türkiye’yi restore etmekle uğraştığını hatırlattı.

21-008.jpg

“MİLLETLE OLAN BAĞIMIZI KOPARMAYA ÇALIŞIYORLAR”

Avcı, “Bu seçim, Türkiye’yi kimin yöneteceğinin seçimidir. Recep Tayyip Erdoğan’a diz çöktürebilselerdi, Suriye’nin benzeri hadiseleri bu gün Türkiye’de yaşıyor olacaktık. Ülkemizin AK Parti’ye ihtiyacı vardır. Gezi olayları ve 17-25 Aralık operasyonlarından bu yana yapmaya çalıştıkları tek şey, Recep Tayyip Erdoğan’ın milletle olan bağını koparmaktır. Her türlü karalama kampanyası da şu anda bunun için yapılıyor. Eğer Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti olmazsa çok rahat bir şekilde Türkiye’ye diz çöktürecekler. Eskisi gibi talimatlarla Türkiye yönetmeye başlayacaklarını düşündükleri için bu karalama kampanyalarını yapıyorlar” dedi.

233-005.jpg

“BİZ HALEN CHP’NİN TAHRİP ETTİĞİ TÜRKİYE’Yİ RESTORE EDİYORUZ”

CHP’nin yapmış olduğu blok siyasetinin çöktüğünü belirten Avcı, “Kendi aralarında anlaşamadılar ve blok siyaseti ortadan kalktı. Cumhuriyet Halk Partisi bizimle ‘Restorasyon Hükümeti’ kurmak istediğini söyledi. ‘AK Parti’yle hükümet kuralım ama hükümetin içerisinde muhalefet olalım, AK Parti’nin tahribatlarını giderelim’ dediler. Halen şunu bilmiyorlar. Cumhuriyet Halk Partisi’nin ve tek parti zihniyetinin yıktığı, tahrip ettiği Türkiye’yi restore etmekle uğraşıyoruz”

“HDP, KANDİL’DEN GELEN EMİRLERE UYDU”

“HDP, Kandil’den verilen her emre boynunu büktü. Verilen şehitlerin hiçbirine ses çıkaramadılar. Terör siyasetinin arkasında, sadece Recep Tayyip Erdoğan’ı ve AK Parti’yi suçlayarak bu süreci yürütebileceklerini düşündüler. Hükümetimiz bunlara prim vermedi. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız tarafından en son terörist kalıncaya kadar bunlarla mücadele etmeye devam edeceğiz denildi. Şu anda da çok ağır bir darbe yediler ve sallanamayacak duruma geldiler”

“MHP ÜST YÖNETİMİ TABANININ VİCDANINDA MAHKÜM OLDU”

“MHP, yapılan görüşmeler esnasında vatandaşlardan tepkinin geldiğini görünce ‘biz aslında kurmak istiyorduk da AK Parti kurmadı’, ‘benim çantamda şu kadar dosya vardı, bunları çıkardım gösterdim’ şeklinde yığınla mazeret sundu. Milliyetçi Hareket Partisi tabanının vicdanında da mahkûm olan bir üst yönetimin olduğunu görüyoruz. Karşılaştığımız Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimiz bize, ‘Devlet Bahçeli’nin almış olduğu tutumu tasvip etmiyoruz’ diyor. Milliyetçi Hareke Partisi tabanı, ülkenin menfaatleri söz konusu olduğunda bütün teferruatları bir kenara bırakabilecek bir tabandır. Bu süreç içerisinde AK Parti yapılması gereken bütün fedakârlığı yerine getirmiştir”