Avcı ve Kandemir'in TBMM'deki Görevi Belli Oldu

Avcı ve Kandemir'in TBMM'deki Görevi Belli Oldu
TBMM'de Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Üyeleri belli oldu. AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı ile İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir de üyeler arasında yer aldı.

Avrupa Birliği Uyum Komisyonu başkan ve üyeleri belli oldu. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar’ın başkanlığını yapacağı komisyonda AK Parti İstanbul Milletvekili Markar Eseyan ve CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım Başkanvekili olarak görev yapacak.

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı ile AK Parti’den İstanbul Milletvekili seçilen Rizeli Erkan Kandemir’in de üyeler arasında yer aldığı komisyonda, AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu sözcü, HDP İstanbul Milletvekili Zeynel Özen katip olarak yer alırken; AK Parti’nin Adıyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak ile Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, İstanbul Milletvekilleri Mustafa Yeneroğlu, Zafer Sırakaya, Mustafa Demir, Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, Konya Milletvekilleri Selman Özboyacı ve Ziya Altunyaldız, CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, İstanbul Milletvekillleri Sibel Özdemir ve Özgür Karabat, Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan, Muğla Milletvekili Burak Erbay, HDP Batman Milletvekili Feleknas Uca, Mardin Milletvekili Tuma Çelik, MHP İstanbul Milletvekilleri Cemal Çetin ve Arzu Erdem, İYİ Parti Gaziantep Milletvekili İmam Hüseyin Filiz ve Isparta Milletvekili Aylin Cesur komisyonda yer alan diğer üyeler oldu.