Avcı ve Kazancı’dan Tebrik Ziyaretleri

Avcı ve Kazancı’dan Tebrik Ziyaretleri
AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı ve İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, tebrik ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı ve İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı beraberindeki İl yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yakın zamanda yeni görevlerine atanan; PTT Başmüdürü Hızır Nur, Rize Ticaret İl Müdürü Osman Köseoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Halil Pehlivan ve MÜSİAD Başkanlığına seçilen Recep Taylan’ı makamlarında ziyaret ederek tebrik ettiler.

İl Başkanı Avcı ve İl Genel Meclis Başkanı Kazancı ilk olarak daha önce vekâleten yürüttüğü başmüdürlük görevine asaleten atanan PTT Başmüdürü Hızır Nur’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti ve çalışmalarında başarılar diledi. Buradaki ziyaretin ardından Rize Ticaret İl Müdürü Osman Köseoğlu'nu makamında ziyaret eden heyet, hem hayırlı olsun dileklerini iletti hem de il müdürlüğünün faaliyetleri hakkında bilgiler alarak, sohbet etti.

img_2668.jpg

İl Başkanı Avcı ve Kazancı daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne geçerek Müdür Yardımcısı Halil Pehlivan'ı ziyaret ederek tebrik etiler. Ziyarete İl Müdürü İdris Altuntaş da eşlik etti. Gerçekleşen ziyarette Müdür Yardımcısı Halil Pehlivan'ı tebrik ederek İl müdürlüğünün yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler alındı. İl Müdürü İdris Altuntaş’ın verdiği bilgiler doğrultusunda Rize Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak Çocuk Hizmetleri, Engelli Hizmetleri, Yaşlı Hizmetleri, Kadın Hizmetleri, Evde Bakım, Sosyal Ekonomik Destek, Sosyal Yardımlar ve Doğum Yardımı gibi alanlarda Rize’de yılda 53 trilyonun üzerinde bir rakamın harcandığı ifade edildi.

img_2673.jpg

İl Başkanı Avcı ve İl Genel Meclis Başkanı Kazancı, son olarak geçtiğimiz günlerde yapılan olağan genel kurulda MÜSİAD başkanlığına seçilen Recep Taylan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. İl Başkanı Avcı, siyasette kader ortaklığı yaptığı ve il yönetiminde birilikte çalışma fırsatı bulduğu Recep Taylan’ın MÜSİAD başkanlığına seçilmesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, Taylan’ın MÜSİAD başkanı olarak Rize için önemli çalışmalar yapacağına inandığını ifade etti.

img_2672.jpg

img_2671.jpg

img_2669.jpg

img_2670.jpg