Avcı: “Vekil Listemizin Sahibi Erdoğan’dır”

Avcı: “Vekil Listemizin Sahibi Erdoğan’dır”
AK Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammet Avcı, “Bizim milletvekili listemizin sahibi Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bütün AK Partili kardeşlerimden Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye sonuna kadar destek olmalarını istirham ediyorum” dedi.

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, Rize’nin Salarha beldesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Burada İl Genel Meclisi Başkan Mehmet Kazancı, Rize Belediye eski Başkanı Halil Bakırcı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Aday Adayı ve Rizeli siyasetçi Köksal Toptan’ın katılımıyla vatandaşlara seslendi.

AVCI: “SALARHA’NIN YOL SORUNU ÇÖZÜLECEK”

Avcı, “Salarha’nın ışıklandırmasını en yakın zamanda yapacağız. Belediye başkanımızla görüştüm. Dış cepheleri de giydirip Salarha’ya yakışır bir hüviyete dönüştürmemiz lazım. Bütün Salarha vadisinin bizden isteği olan yol probleminin de seçildikten sonra ilk çalışmaya başlayacağımız konu olduğunun müjdesini veriyorum” dedi.

ak-parti-rize-milletvekili-adayi-muhammet-avci-rizede-(3).jpg

AVCI: “SİZİ ASLA MAHÇUP ETMEYECEĞİM”

Avcı, “Bu kardeşiniz seçildikten sonra sürekli sizin yanınızda ve içinizde olmaya devam edecektir. Biz bunu Ankara’ya nerden gönderdik dedirtmeyecek kardeşinizdir. Sizi asla mahcup etmeyecek kardeşinizdir. Bunun sözünü şimdiden veriyorum” diye konuştu.

AVCI: “MİLLETVEKİLİ LİSTEMİZİN SAHİBİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DIR”

Avcı, “Bizim milletvekili listemizin sahibi Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bütün AK Parti’li kardeşlerimden Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye sonuna kadar destek olmalarını istirham ediyorum.” dedi.

ak-parti-rize-milletvekili-adayi-muhammet-avci-rizede-(4).jpg

BAKIRCI: “KUŞ LASTİĞİYLE TAŞ ATSAK EVİNİN CAMINI KIRARIZ, MUHAMMED AVCI BİZE O KADAR YAKINDIR”

Rize Belediye eski Başkanı Halil Bakırcı, “Muhammed Avcı’nın evi kuş lastiğiyle taş atsak camını kırabileceğimiz mesafededir. Yöremizde yetişmiş, değerlerimizi, sorunlarımızı, hassasiyetlerimizi yakından bilen ve insanımızı tüm yönleriyle tanıyan bir kişidir.” dedi.

KAZANCI: “MEMLEKETE HİZMETTE HEYECAN DUYAN BİR KİŞİDİR”

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı ise, “Bilgi ve birikimi yaşının çok üzerinde olan bir kardeşimizdir. Memlekete hizmet etmek konusunda heyecan duyan, iyi yetişmiş bir kardeşimizdir. Hemşehrilerimiz yapması gerekeni çok iyi bilir.” şeklinde konuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A VE AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİNE DESTEK VERMELİYİZ

AK Parti İstanbul Milletvekili Aday Adayı ve Rizeli siyasetçi Köksal Toptan ise konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Milletvekili Adayı Muhammed Avcı’ya destek verilmesini istedi.

ak-parti-rize-milletvekili-adayi-muhammet-avci-rizede-(1).jpgak-parti-rize-milletvekili-adayi-muhammet-avci-rizede-(5).jpgak-parti-rize-milletvekili-adayi-muhammet-avci-rizede-(6).jpgak-parti-rize-milletvekili-adayi-muhammet-avci-rizede-(7).jpg

ak-parti-rize-milletvekili-adayi-muhammet-avci-rizede-(8).jpg