Avcı:Aramıza Hoşgeldiniz, Zaimoğlu:Onur ve Gurur Duyuyorum

Avcı:Aramıza Hoşgeldiniz, Zaimoğlu:Onur ve Gurur Duyuyorum
AK Parti Rize İl Başkan Vekili Muhammet Avcı, Has Parti Rize Eski İl Başkanı Hüsnü Kemal Zaimoğlu ile ...

AK Parti Rize İl Başkan Vekili Muhammet Avcı, Has Parti Rize Eski İl Başkanı Hüsnü Kemal Zaimoğlu ile birlikte iki partinin birleşmesinden doğan bütünleşme çalışmaları hakkında açıklamada bulundu.

AK Parti Rize İl Başkan Vekili Muhammet Avcı konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Tavanda gerçekleşen AK Parti - Has Parti bütünleşmesini tabana yayabilmek maksadıyla  yaklaşık bir aydır Has Parti Eski İl Başkanı Sayın Hüsnü Kemal Zaimoğlu’yla birlikte bir çalışma yürütmekteyiz. İki partinin Rize’deki bütünleşme çalışmaları için  AK Parti adına Partimiz yetkili kurullarının görevlendirmesiyle şahsım, eski Has Parti teşkilatlarını temsilen de İl Başkanı Sayın Kemal Zaimoğlu görevlendirlmişti. Gelinen noktada yürüttüğümüz çalışma nihai şeklini almış bulunmaktadır" dedi. 

husnu-kemal-zaimoglu-muhammet-avci-ak-parti-rize.jpg

Avcı "Has Parti'de daha önce görev yapan eski İl Başkanı Sayın Hüsnü Kemal Zaimoğlu dahil olmak üzere tamamı il ve ilçe teşkilatlarında yöneticilik yapmış takriben 100 kardeşimizi  AK Parti ailesine dahil ediyoruz. Şu an itibari ile katılacak arkadaşlarımızn isim listeleri titiz bir çalışmanın akabinde oluşturulmuş bulunmaktadır. Listenin tamamı katılım töreninde okunarak kamuoyuyla paylaşılacaktır. AK Parti Rize İl Başkanlığı olarak 2 ARALIK Pazar günü genel başkan yardımcımız Sayın Numan Kurtulmuş’un da katılımlarıyla gerçekleştireceğimiz AK Parti Rize İl Danışma Meclisi toplantısını aynı zamanda bir katılım programı olarak şekillendirmiş bulunmaktayız. Teşkilatımızın önemli kademelerinde görev alan yönetici arkadaşlarımızın huzurunda eski Has Partili dostlarımızın rozetlerini takarak partimize katılımlarını resmen gerçekleştirmiş olacağız. Katılım proıgramının içeriğinin oluşturulması konusunda partimiz yetkili kurulları çalışmalarına devam etmektedir. Son olarak AK Parti ailesi adına Has Parti eski İl Başkanı Sayın Hüsnü Kemal Zaimoğlu’na ve partimize katılacak arkadaşlarına aramıza hoşgeldiniz diyor, ben bu çalışma esnasında göstermiş oldukları yoğun gayretten ötürü de kendilerine yürekten teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

ZAİMOĞLU "ONUR VE GURUR DUYUYORUM"

husnu-kemal-zaimoglu-muhammet-avci.jpg

Eski Has Parti Rize İl Başkanı Hüsnü Kemal Zaimoğlu ise "AK Parti Rize İl Başkanlığının göstermiş olduğu bu yoğun ilgiye şahsım ve teşkilatım olarak teşekkür ediyorum.Özellikle İl Başkanım Hikmet ayar ve İl Başkan Yardımcım Muhammet Avcı'ya yürekten teşekkür ediyorum. Has Parti olarak genel anlamdaki siyasetimizi yeni Türkiye'nin oluşturulması için AK Parti kademelerinde yer almaktan büyük onur ve şeref duymaktayım. Bu noktada eski genel başkanımızda buraya gelerek bizleri onurlandıracaktır.Şahsım ve yöneticilerim adına burada olmaktan büyük onur ve gurur duymaktayım" şeklinde konuştu.