Avcı'dan 14 Mayıs değerlendirmesi: Terör örgütlerinin desteklediği ittifaka karşı gizli bir Kurtuluş Savaşı

Avcı'dan 14 Mayıs değerlendirmesi: Terör örgütlerinin desteklediği ittifaka karşı gizli bir Kurtuluş Savaşı
AK Parti Rize Milletvekili ve Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’ni terör örgütlerinin desteklediği ittifaka karşı gizli bir Kurtuluş Savaşı olarak adlandırdı.

AK Parti Rize İl Başkanlığınca Ardeşen ilçesinde düzenlenen aday tanıtım toplantısında bir konuşma gerçekleştiren Rize Milletvekili ve Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, 14 Mayıs’ta terör örgütlerinin desteklediği ittifaklara karşı yapılacak tek şeyin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye destek vermek olduğunu kaydetti.

AK Parti Rize Milletvekili ve Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, Rize Milletvekili Adayları Av. Harun Mertoğlu ve Yılmaz Katmer Ardeşen'de düzenlenen ilçe bazlı aday tanıtım toplantısına katıldı.

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nin önemine değinen Rize Milletvekili ve Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, yaşanılan süreci "Gizli kurtuluş savaşı" olarak adlandırarak, "Terör örgütlerinin bütün iltifatlarına mahzar olmuş bir ittifakla karşı karşıyayız. PKK'nın bütün sözcüleri destek açıklamaları yapıyor. Yapılacak tek şey Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'ye güçlü bir destek vermek olacaktır." dedi.

ardesen-ak-adaylari-bagrina-basti-7.jpg

muhammed-avci.jpg

ardesen-ak-adaylari-bagrina-basti-1.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum