Avcı’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Avcı’dan Ramazan Bayramı Mesajı
AK Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Avcı, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan ayı boyunca derin bir manevi iklimi yaşayarak Ramazan Bayramına ulaşmış olmanın millet olarak huzurunu yaşadıklarını ifade etti.

Avı, mesajında: "Ramazan ayı boyunca ilçelerimizde, beldelerimizde ve köylerimizde düzenlenen iftar programlarına katıldık. Siz değerli hemşerilerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. Akrabalarımızla, komşularımızla ve siz değerli hemşerilerimizle soframızı bölüştük. Hemşerilerimizle dayanışma içinde olduk. Ulaşabildiğimiz tüm mağdurlara ve ihtiyaç sahiplerine, hiçbir ayrım gözetmeksizin yardım eli uzatmanın çabası içinde olduk. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Ramazan ayı boyunca göstermiş olduğumuz bu dayanışma yardımlaşma ve kaynaşma duygularının artarak devam etmesini niyaz ediyorum.

Bayrama erişmenin sevincini, manevi hazzını yaşadığımız bu günlerde birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kardeşlik duygularımızı yenilemek için önemli bir fırsattır. Milletimizi ve İslam alemini manevi iklimiyle kapsayan Ramazan bayramı boyunca, kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakarak sevgi, saygı ve kardeşlik duyguları içinde bir bayram geçirmeyi diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Ramazan bayramınızı kutlar. Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmenizi  temenni ederim.” Dedi.