Avcı'dan Rize Havalimanı ile İlgili Önemli Açıklama

Avcı'dan Rize Havalimanı ile İlgili Önemli Açıklama
Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Rize Havalimanı ile ilgili olarak Ak Parti’nin tek başına ortaya koyacağı performansla, koalisyon hükümetinde ortaya koyacağı performansın aynı olmayacağını söyledi.

Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Rize’nin Pazar İlçesinde yapılması planlanan Rize Havalimanı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

1 Kasım seçimlerinde Ak Parti’nin yeniden tek başına iktidara gelmesi halinde Rize Havalimanı sözlerinde sapma olmayacağını ve verilen sözün arkasında olduklarını kaydeden Avcı, seçim sonuçlarının koalisyon hükümetiyle sonuçlanması halinde ise aynı performansı ortaya koyamayacaklarını, aynı iradede olamayacaklarını kaydetti.

muhammed-avci-011.jpg7 Haziran seçimlerinde olduğu gibi bu seçimlerde de hedeflerinin Türkiye birincisi olmak olduğunu ifade eden Avcı, Rize Havalimanııyla ilgili çalışmalar hakkında bilgi vererek şunları söyledi: “AK Parti vaat ettiği sözlerin tamamını gerçekleştirme potansiyeline sahip olan cumhuriyet tarihindeki yegane partidir.  Dolayısıyla havaalanıyla ilgili verilen sözün her şekilde arkasında olduğumuzu beyan ediyoruz. Tabi burada tek başına iktidar olmakla koalisyon arasındaki farkı da hemşerilerimiz mutlak ayıracaklardır. Tek başına iktidar olduğumuzda ortaya koyacağımız performansla koalisyon hükümetinde ortaya koyacağımız performans ve iradenin aynı olmayacağını her zaman savunduk. Özellikle havaalanıyla ilgili spekülatif yorumlar yapıldı Rize’de. Biz bunların yanlış olduğu konusunda kamuoyunu defalarca bilgilendirdik. Daha 15 gün önce orada analizleri yapan şirketin müdürüyle tekrar görüştüm. Ve dünyada bu kadar büyük projenin çok az sayıda olduğunu bizzat bize ifade etti. Bu konuda bizim irademizde bir sapma yoktur.”