Avcılar'da Üst Geçit Çöktü: 2 Ölü, 2 Yaralı

Avcılar'da Üst Geçit Çöktü: 2 Ölü, 2 Yaralı
Avcılar E-5 üzerinde bulunan bir üst geçit, yakıt tankerinin çarpması sonucu çöktü. Göçük altında kalan 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Avcılar'da beton mikserinin üst geçide çarpmasıyla yaşanan kazada 2 kişi öldü, 2 kişi ise yaralandı.

Kaza sonrası E-5 yolu ulaşıma kapanırken, olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi.

Bu arada, kaza yüzünden metrobüs seferleri de iptal edildi.

avcilarda-ustgecit-coktu-(10).jpg

Alınan bilgiye göre, Avcılar’daki üst geçit, bir beton mikserinin çarpması sonucu büyük bir gürültüyle yıkıldı. Bölgeye çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. E-5 ise her iki yönden trafiğe kapatıldı. Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, olayda 2 kişinin öldüğünü, 2 kişinin de yaralandığını açıkladı.

avcilarda-ustgecit-coktu-(1).jpg

Yaralılar, ambulanslarla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi.Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ekibi ve ambulans sevk edildi. E-5 Karayolu tamamen trafiğe kapatılırken, metrobüs seferleri de yapılamıyor.

AVCILAR'DA ÜST GEÇİDİN ÇÖKMESİ

Cumhurbaşkanı Vekili ve TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Avcılar'da meydana gelen üst geçit kazasıyla ilgili İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'yu arayarak bilgi aldı. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Avcılar'da meydana gelen üst geçit kazasıyla ilgili Cumhurbaşkanı Vekili ve TBMM Başkanı Çiçek'e bilgi verdi.

avcilarda-ustgecit-coktu-(2).jpg

avcilarda-ustgecit-coktu-(11).jpg

avcilarda-ustgecit-coktu-(9).jpg

avcilarda-ustgecit-coktu-(8).jpg

avcilarda-ustgecit-coktu-(7).jpg

avcilarda-ustgecit-coktu-(6).jpg

avcilarda-ustgecit-coktu-(5).jpg

avcilarda-ustgecit-coktu-(4).jpg

avcilarda-ustgecit-coktu-(3).jpg