Avcı'ya: 75 milyon insanı üzmeye hakkı yok

Avcı'ya: 75 milyon insanı üzmeye hakkı yok
Başbakan yardımcısı Bülent Arınç, Milli Takım ve Abdullah Avcı'nın performansını değerlendirdi. Arınç, Avcı'nın başarısız olduğunu söyledi.

Başbakan yardımcısı Bülent Arınç, TRT Haber'de canlı yayında "Neler Oluyor" programında, A Milli Takım ve Abdullah Avcı hakkında eleştirilerde bulundu.

Avcı'nın ve Milli Takım'ın performansını çok kötü bulan Arınç, siz başarılı olmak zorundasınız ama sizler de bir umut göremiyorum. Son 25 yılın en kötü takımı diyerek Avcı ve talebelerine eleştirilerde bulundu.

İşte Bülent Arınç'ın o açıklamaları

Milli takımın performansıyla ilgili soru üzerine de Arınç, "Milli takımı izlemeye cesaret edemiyorum. Son 20-25 yılda bu kadar kötü milli takım görmedim" diye konuştu.

TÜRKÇE BİLMEYEN OYUNCULAR VE MİLLİ TAKIM..

Abdullah Avcı'yı sevdiğini ancak başarılı bulmadığını ifade eden Arınç, yurtdışında yetişen ve bazıları Türkçe bilmeyen oyuncuların milli takımda oynamasını eleştirdi.

MESUT BAŞARILI OLACAĞI YERİ BİLİYOR

Arınç, "Evet onlar ay yıldızlı bayrağı tercih etmişler bize gelmişler. Mesela 'Mesut' Alman Milli Takımı'nı tercih etti. Ona da saygı gösteriyorum, nerede başarılı olacağını biliyor çocuk. İlle bize gelsin diye ısrar da edemeyiz. Bize gelene teşekkür edelim ama biz başarılı olmaya mecburuz. Deneme yanılmayla bir yola çıkacak halimiz yok" ifadesini kullandı.

KİMSE 75 MİLYON İNSANI ÜZEMEZ

Türkiye Futbol Federasyonu'nun gerekli tedbiri almasını isteyen Arınç, "75 milyon insan bu üzüntüyü yaşamak mecburiyetinde değil. Kişiler üzerinde konuşmayım ama takım başarısız. Başarılı olacağına dair de ben de hiçbir ümit yok" değerlendirmesinde bulundu.