Avni Aker, kardan böyle temizlendi

Avni Aker, kardan böyle temizlendi
Trabzonspor'un, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Orduspor ile oynayacağı Türkiye Kupası maçı için zeminin kardan temizleme çalışmaları başladı, çok sayıda işçi, saatlerce çalıştı.

Trabzon'da etkili olan kar yağışı nedeniyle beyaz bir örtüyle kaplanan Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki kar temizleme çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor.

Trabzonspor'un, bu akşam 20.30'da Orduspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçının temsilciliklerini yapan Mehmet Bağrıaçık ve Bülent Toroman'da sabah saatlerinde stadyuma gelerek inceleme yaptı.

Trabzon'da etkili olan kar yağışının dün akşam saatlerinde itibaren etkisini kaybetmesinin ardından bu sabah saatlerinde Hüseyin Avni Aker Stadı'nda zeminin kardan temizleme çalışmaları başladı.

kar-temizleme-stad-1.jpg

Yaklaşık 100 kişilik bir ekiple zemini temizlenmesi yoğun bir şekilde sürerken, Trabzonspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı Orduspor maçına kadar çalışmaların tamamlanması planlanıyor. Tekrar bir kar yağışının olmaması halinde müsabakanın oynanmasına herhangi bir engel olmadığını belirtildi.

kar-temizleme-stad-2.jpg

Trabzonspor ile Orduspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Türkiye Futbol Federasyonu Temsilcileri Mehmet Bağrıaçık ve Bülent Toroman, Hüseyin Avni Aker Stadı'na gelerek çalışmaları yakından takip etti.