Avni Aker'de maç durdu!

Avni Aker'de maç durdu!
Süper Lig'in 24. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle karşılaşma durdu.

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi, olaylar nedeniyle önce durduruldu, ardından tribünlerdeki gerilimin azalmasının ardından hakemler yerlerine geri döndü. Ancak olayların devam etmesinin ardından maçın 55. dakikasında hakemler soyunma odasına gitti.

Emmanuel Emenike'nin 23. dakikada attığı golden sonra Trabzonspor tribünlerindeki gerilim daha da arttı. Tepkilerin azalmaması ve sahaya atılan yabancı maddelerin artmasının ardından hakem Bülent Yıldırım, oyunu durdurdu. Yardımcı hakemleri yanına çağıran Bülent Yıldırım, soyunma odasına gitmeye hazırlanırken gerilimin azalmasının ardından tekrar maça devam etme kararı aldı. Trabzonspor kalecisi ve kaptanı Onur Kıvrak, Volkan Demirel'in koruduğu kaleye gelerek taraftarları sakinleştirmeye çalıştı.

Bu gelişmelerin ardından maça tekrar devam edilirken ilk yarının sonuna 10 dakikalık uzatma eklendi. Maçın 55. dakikasında Volkan Demirel'in koruduğu kaleye tekrar yabancı cisimlerin yağmasının ardından hakem Bülent Yıldırım ve Fenerbahçeli futbolcular soyunma odasına girdi.