Avrasya, Sağlığın Kadrosunu 6 Yeni Doktorla Güçlendirdi. İşte Avrasya'nın Yeni Doktorları

Avrasya, Sağlığın Kadrosunu 6 Yeni Doktorla Güçlendirdi. İşte Avrasya'nın Yeni Doktorları
​Avrasya Üniversitesi, üniversite tercihlerinin sona ermesi ile birlikte, akademik kadrosunu daha da güçlendirmek için düğmeye bastı.

Avrasya Üniversitesi ile Memorial Hastanesi arasında yapılan işbirliği çerçevesinde Sağlık Bilimleri Fakültesi Bölümlerinde görevlendirilecek altı doktorla anlaşma  sağlandı. Avrasya  Üniversitesi Ömer Yıldız Yerleşkesini ziyaret eden doktorlar üniversitenin Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız ile bir süre görüştüler.

Burada konu ile ilgili bilgi veren Yıldız, her geçen dönem üniversitenin hem fiziki anlamda, hem de akademik ve idari altyapı anlamında  büyümekte olduğunu kaydederek, "Bizler öğrencilerimize en kaliteli eğitim imkanını sağlayabilmek için sürekli çalışma halindeyiz. Bu anlamda Memorial Hastanesi ile yaptığımız işbirliği çerçevesinde altı doktorumuzu kadromuza eklemiş olduk. Hocalarımız Prof. Dr. İhsan Burak Erdamar, Op. Dr. Fatih Han Bölükbaşı, Op. Dr. Ramazan Sarı, Op. Dr. Erdal Alkan, Uzman Dr. Ahmet Oğuz Özkanlı ve Op. Dr. Sertaç Demirel’e  görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Sağlık Bilimleri Fakültemizin Odyoloji, Fizyotrerapi ve Rehabilitasyon, Hemşirelik, Çocuk Gelişimi gibi bölümlerinde görev alacak hocalarımızın öğrencilerimize çok fazla katkı sağlayacağına inancımız tamdır. Bundan sonrada diğer fakültelerimiz için kadromuzu daha da zenginleştireceğiz. Avrasya Üniversitesi hiç durmadan her anlamda büyümeye devam edecektir" dedi.

avrasya,-sagligin-kadrosunu-alti-yeni-doktorla-guclendirdi-1.jpg