Ayar: Ak Parti Bir Ailedir

Ayar: Ak Parti Bir Ailedir
AK Parti Rize İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri ve AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı Düzenlenen Kahvaltılı Toplantıda Buluştu.

AK Parti Rize Merkez  İlçede oluşturulan yeni yönetim sonrası ilk kez AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri İle bir toplantı gerçekleştirildi.

01.20130707163750.jpg

Rize'de Yakamoz Restaurant'ta bir araya gelen AK Parti ailesi adına açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar "AK Parti, diğer bilinen partilerin ötesinde bir partiden ziyade bir ailedir. Bu ailenin sınırları gözle görülemez büyüklükte ve kapıları herkese açıktır. Yeni oluşturulan Merkez ilçe yönetimimiz ve İl yönetimimizin birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaktır" şeklinde konuştu.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar'dan sonra kısa bir değerlendirmede bulunan AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ise "Böylesine güzel bir ortamda bizleri konuk ettikleri için İl Başkanımız başta olmak üzere İl yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. Yeni ve dinamik yönetimimiz ile, değerli büyüklerimizin tavsiye ve tecrübeleri doğrultusunda çalışacak, kendi misyonumuzun gereği olan hizmet anlayışını vatandaşlarımıza sunacağız" ifadelerini kullandı.

22.20130707164738.jpg

Gerçekleşen konuşmaların ardından İl ve Merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri tek tek kendilerini tanıttı.

011.20130707164544.jpg