Ayar: AK Parti ile ülkemizin dünya arenasındaki kaybolan siyasi imajı tekrar kazanıldı

Ayar: AK Parti ile ülkemizin dünya arenasındaki kaybolan siyasi imajı tekrar kazanıldı
AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, AK Parti’nin 22.kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında AK Parti’nin milletin hikayesi olduğunu belirterek AK Parti ile ülkemizin dünya arenasındaki kaybolan siyasi imajının tekrar kazanıldığını kaydetti

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, AK Parti’nin 22. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İl Başkanı Ayar, AK Parti'nin milletin hikayesi olduğunu belirttiği, AK Parti ile ekonomik ve sosyal alandaki kazanımların yanı sıra ülkemizin dünya arenasındaki kaybolan siyasi imajının tekrar kazanıldığını ifade ettiği mesajında; “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde,14 Ağustos 2001'de Türkiye‘de bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyerek, 'Erdemliler Hareketi' olarak, Türk siyasetine giren AK Parti, girdiği tüm seçimlerden birinci parti olarak çıkmayı başararak, 21 yılı geride bıraktı. AK Parti bugün itibarıyla 22 Yaşında. Bu 22 yıllık zorluklarla dolu serüvende her koşulda bizden desteğini esirgemeyen kuruluşundan günümüze teveccüh gösteren tüm teşkilat mensuplarımıza ve vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.22 yıla hep birlikte sizlerin desteğiyle ulaştık. Milletine hizmet etmek için 'Aydınlığa açık, Karanlığa Kapalı' sloganıyla yola çıkan milletin partisi AK Parti iktidarlarıyla birlikte her alanda çağ atlayan Türkiye sadece bölgesinde değil dünya siyasetinde de söz sahibi bir konuma gelmiştir. Mağdur ve mazlum milletlerin sesi olmuştur. Milletine aşık milletinin özlem ve taleplerinden doğan Partimizin daha nice 22’li yılları olmasını temenni ediyoruz. 80 yılda yapılamayan yatırımlar AK Parti iktidarı döneminde yapıldı. Ekonomik ve sosyal alandaki kazanımların yanı sıra ülkemizin dünya arenasındaki kaybolan siyasi imajı tekrar kazanıldı. İşte tam da bu yüzden AK Parti milletin hikayesidir. AK Parti milletin ta kendisidir diyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle milletin partisi olan AK Partimizin 22. kuruluş yıl dönümünün teşkilatlarımıza ve bizden desteğini esirgemeyen aziz milletimize hayırlar getirmesini diliyor, bugüne kadar çeşitli kademelerde görev almış tüm partililerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyorum. Hep birlikte daha nice 22’li yıllara” ifadelerini kullandı.

Kaynak:İbrahim Köroğlu

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
13 Yorum