Ayar: Başbakan'ın Arkasında...

Ayar: Başbakan'ın Arkasında...
Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, hükümeti düşürmek isteyenlere seslendi. Başarılı olamayacaksınız...

AK Parti 55. İl Danışma Meclisi Toplantısı İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, hükümeti düşürmek isteyenlere seslendi. Başarılı olamayacaksınız çünkü  "Başbakanın arkasında Dünyanın en iyi teşkilatlanmasını sağlamış AK Parti Teşkilatı var. Bundan daha da önemlisi  bu Başbakanın arkasında Türkiye var, İslam alemi var." dedi.

ak-parti-55.-rize-il-danisma-meclisi-toplantisi.jpg

Toplantıya, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Kadın Kolları Başkanı Nuran Alim, İlçe Belediye Başkanları ve Partililer katıldı.

ak-parti-55.-il-danisma-meclisi-toplantisi-gerceklestirildi-2.jpg

Açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Başkanı Hikmet Ayar, konuşmasında Gezi Parkı olaylarına değinerek; amacın Hükümeti yıpratmak olduğunu dile getirdi.

Hükümetin her türlü engele rağmen başarılı bir şekilde çalışmalarına devam ettiğine vurgu yapan Ayar, "Cumhurbaşkanı seçimlerinde 367 safsatasıyla karşımıza çıktılar, 27 Nisan bildirisi ile karşımıza çıktılar ama tutunamadılar. Bugünde tutunamadılar, hiçbir zamanda tutunamayacaklar. Çünkü 11 yıla yakın bir süredir Ülkemizin başında Recep Tayyip Erdoğan adında Rizeli bir başbakan var. Ve bu Başbakanın arkasında Dünyanın en iyi teşkilatlanmasını sağlamış AK Parti Teşkilatı var. Bundan daha da önemlisi  bu Başbakanın arkasında Türkiye var, İslam alemi var." diye konuştu.

hikmet-ayar.20130706162958.jpg

Türkiye’de artık işleyen bir demokrasi olduğunu ifade eden Ayar, "Azınlıkların çoğunluklar tarafından ezilmesini önlemek Hükümetin görevi olduğu gibi azınlıkların çoğunlukları ezmesini önlemek de Hükümetimizin görevleri arasındadır. Bu düstur ve disiplin ile çalışan bir Başbakanımız var." dedi.

ak-parti-55.-rize-il-danisma-meclisi-toplantisi-1.jpg

Rize Belediyesi’nin çalışmalarının slayt gösterisi eşliğinde Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, tarafından katılımcılara anlatıldığı programda sunumların müzakereleri yapıldı. Dilek ve temennilerle toplantı sona erdi.

hikmet-ayar-rize-ak-parti-il-baskani.jpg

ak-parti-55.-il-danisma-meclisi-toplantisi-gerceklestirildi-1.jpg