Ayar, Cumhurbaşkanı'nın Rize Mitingi ile Seçim Anketlerini Değerlendirdi

Ayar, Cumhurbaşkanı'nın Rize Mitingi ile Seçim Anketlerini Değerlendirdi
Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize mitingini ve Ak Parti döneminde Rize’ye yapılan yatırımlarını değerlendir

Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, katıldığı bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize mitingini ve Ak Parti döneminde Rize’ye yapılan yatırımlarını değerlendirerek ve seçim sonuçlarıyla ilgili görüşlerini bildirdi.

RİZE TARİHİNDEKİ EN BÜYÜK MİTİNG

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize’de yapmış olduğu mitingi değerlendiren Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, “2014 mahalli idareler seçimi öncesi yapılan miting o ana kadar yapılanların en büyüğüydü, herhalde bu miting onu da geçti diye düşünüyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızı daha önceki gelişlerinde de olduğu gibi buradan mutlu gönderdik. Dünkü o tablo Rizelilerin ileriyi gören vakar duruşunun bir sonucudur. Bütün hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum” dedi.

RİZE’YE 12 YILDA 9 KATRİLYON YATIRIM

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 12 yıllık süreçte Rize’ye yapılan yatırımları değerlendirdiğini hatırlatan Ayar, “Kendisi Başbakan olduğu dönemden itibaren yaptıkları hizmetin tutarını rakam olarak ifade etmiştir. Türkiye Cumhuriyeti’nin Ak Parti öncesi yıllık yatırım tutarı 4 katrilyonu geçemiyordu. 12 yılda sadece Rize’ye yapılan yatırımın 9 katrilyon olduğundan bahsetti” diye konuştu.

RİZE’Yİ YENİ BİR REKOR BEKLİYOR

Seçim sonuçlarıyla ilgili bir değerlendirmelerde bulunan Ayar, “2011 Milletvekilleri seçimleri öncesindeki yaptığımız ölçümlerin altında değil üstünde bir ölçüm vardır. Galiba yeni bir rekoru 7 Haziran’ın akşamında Rize için yaşayacağız diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.