Ayar: Gurur Yapmadık Başbakanımızın Sözü Hedefimizdir

Ayar: Gurur Yapmadık Başbakanımızın Sözü Hedefimizdir
Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Başbakan Erdoğan'ın sözünü hedef aldıklarını ve seçimin galibi olarak gurur yapmadıklarını söyledi.

Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar,  AK Parti Rize Merkez İlçe Mayıs ayı danışma meclisi toplantısında, yüzde 68 oyla Türkiye birincisi olmalarına rağmen gurur yapmadıklarını ve mütevazi bir şekilde çalışmalarına devam edeceklerini kaydederek, “Sayın Başbakanımızın her zaman söylediği bir şey var en iyinin daha iyisi var. Rize ölçeğinde %68 çok iyi bir rakam fakat daha iyisi var. Bizde bunu hedefleyeceğiz ,bunun için çalışacağız." dedi.

ak-parti-rize-merkez-ilce-danisma-meclis-toplantisi-gerceklestirildi-1.jpg

AK Parti Rize Merkez İlçe Mayıs ayı danışma meclisi toplantısı Merkez İlçe Başkanlığı Seminer salonunda gerçekleştirildi.

Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, İl Genel Meclis Başkanı Muhammet Avcı, Rize Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Soba, Kendirli Belde Belediye Başkanı Alaettin Serdar, Çaykent Belde Belediye Başkanı Hasan Kara, Muradiye Belde Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı, Ak Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Rize Merkez İlçe Başkan Vekili Dursun Ferhat Okur ve Yönetimi ve çok sayıda teşkilat mensubunun katıldığı toplantı Merkez İlçe Teşkilatının yapmış olduğu faaliyetlerle ilgili bir slayt gösterisiyle başladı.

ak-parti-rize-merkez-ilce-danisma-meclis-toplantisi-gerceklestirildi-5.jpg

Slayt gösterisinin ardından açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Rize Merkez İlçe Başkan vekili Dursun Ferhat Okur, konuşmasında, "30 Mart yerel seçimlerinde Merkez İlçe teşkilatı olarak disiplinli ve özverili çalışmamızın neticesinde hamdolsun %67.8 'lik bir oranla Rize'yi Türkiye birincisi yaptık. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. İnsanlar Partimizi ve Sayın Başbakanımızı zaten seviyor ve benimsiyorlar. Geriye kalan tek şey bizimde onları bildiğimizi yakından tanıdığımızı ve onları sadece seçimden seçime hatırlamadığımızı göstermekti. Bunu yapabildiğimiz ölçüde başarıyı yakaladık ve bu sonuca ulaştık. Seçimden sonra asla zafer sarhoşluğu ile hareket etmedik, ciddiyetle yolumuza devam ediyoruz. Yapmamız gereken çok şey olması bizleri asla yıldırmıyor, aksine bizleri motive ediyor. Genelde Türkiye halkı, özelde ise Rize halkı teveccühünü Ak Parti’den yana kullanarak desteklerini esirgemediler. Elim bir kazadan sonra bile, siyasi rant devşirmeye çalışanlara milletimizin cevabı her zaman açık ve net oldu. Onlar milletimizin nazarında küçülmeye usanmadılar, bizlerde halkımızın yanında olmaya, onlara hizmet etmeye usanmayacağız, gayretlerimizi artırarak devam ettireceğiz. Netice itibariyle sorumluluk sahamızda olan tüm belediyelerimiz Ak Partili belediyeler oldu. Sayın Başbakanımızın özel hassasiyet gösterdiği Kendirli beldesi de artık hizmetle buluşacak. Diğer tüm belediyelerimizde de yeni bir yüz ve yeni birer vizyonla hizmete devam edeceğiz. Huzurlarınızda tüm belediye başkanlarımıza Allah’tan muvaffakiyetler diliyorum. Önümüzde çok önemli bir seçimin daha olması bizleri heyecanlandırıyor. Hedefimiz ilk turda kahir ekseriyetle müstakbel Cumhurbaşkanımızı kazandırmak olacaktır. Biz Rize Merkez İlçe teşkilatı olarak üzerimize düşen sorumluluğu seve seve, canla başla yerine getireceğimize söz veriyoruz. Teşkilatlarımızın gayretleri ve Allah’ın da izniyle umuyorum ki dileğimiz gerçek olur" şeklinde konuştu.

ak-parti-rize-merkez-ilce-danisma-meclis-toplantisi-gerceklestirildi-4.jpg

Rize Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Soba ise yaptığı konuşmada, belediye olarak yapacakları projelerden ve yapım aşamasında olan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Meydan Projesi ve Sahil projesi ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Hali hazırda yürütmüş oldukları yol ve kanalizasyon çalışmalarına değindi.

ak-parti-rize-merkez-ilce-danisma-meclis-toplantisi-gerceklestirildi-2.jpg

İl Başkan Yardımcısı Harun Mertoğlu da bir konuşma yaparak Başbakan Erdoğan’ın danışma meclis toplantılarına vermiş olduğu öneme değinerek bundan sonra bu toplantıların düzenli olarak gerçekleşeceğini belirtti. Toplantıya katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

ak-parti-rize-merkez-ilce-danisma-meclis-toplantisi-gerceklestirildi-3.jpg

AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar ise yerel seçimlerde alınan sonuçları değerlendirdiği konuşmasında, "Hamdolsun ki hem belediye hem de il genel meclisi sonuçlarında Türkiye birincisi olduk. İlçe belediye başkanlıkları noktasında da iki ilçemiz Türkiye'de ilk beşe girdi. Belde belediyeleri açısından da Büyükköy beldemiz Türkiye birincisi oldu. Rize kapsamında baktığımız zaman Merkez İlçemizde Merkeze bağlı mahallelerde Dereüstü mahallemiz birinci olmuştur mahalle başkanını tebrik ediyoruz. Aynı şekilde merkeze bağlı köylerden Melek köyümüzde birinci olmuştur köy başkanını tebrik ediyoruz. Yerel seçim sürecinde tüm emek veren teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. %67.8 ile Türkiye birincisi olduk önümüzde yine bir seçim süreci var yine çalışacağız, çalışmalar burada bitmedi. Çalışmaya devam edeceğiz. Bu kadar başarı elde eden bir teşkilat olarak gurur yapmıyoruz mütevazı bir şekilde görevimizi yapmaya gayret ediyoruz. Buna rağmen eksiklerimiz elbette olacaktır ancak eksiklerimizi konuşabilmemiz gerek çünkü biz mükemmelliği yakalamanın peşinde olacağız. Sayın Başbakanımızın her zaman söylediği bir şey var en iyinin daha iyisi var. Rize ölçeğinde %68 çok iyi bir rakam fakat daha iyisi var. Bizde bunu hedefleyeceğiz ,bunun için çalışacağız." dedi.

hikmet-ayar-ak-parti-rize-il-baskani.20140524232614.jpg

Toplantının son bölümünde ise dilek ve temenniler dinlendi.